Fata de la pagina 3, recrutată de ISIS. Vor să o căsătorească cu un militant

jihadi-bride-632397.jpg

Kimberley Miners a pozat pentru Pagina 3 a ziarului The Sun
foto: dailystar.co.uk

Un model care a pozat pentru Pagina 3 din ziarul britanic The Sun a intrat în vizorul ISIS care încearcă să o recruteze pentru a se căsători cu unul dintre membrii grupării.

KImberley Miners, în vârstă de 27 de ani, a vorbit de mai multe ori cu un luptător din Siria care încearcă să convingă femei să plece din Marea Britanie şi să se mute în Siria. Poliţia se teme acum că fata ar fi dispusă să facă acest gest, după ce s-a împrietenit pe Facebook cu bărbatul care face recrutări penrtu ISIS, conform dailystar.co.uk.

Kimberley, care s-a născut în Braford, pune în mod regulat poze cu luptători care ţin arme pe site-urile de socializare sub numele Aisha Lauren al-Britaniya. Deşi autorităţile se tem că se va alătura ISIS, fata susţine că interesul ei pentru Islam are legătură cu dorinţa ei de a-şi găsi pacea. 

Tânăra a mers de două ori în Turcia şi a stat în zone apropiate de graniţa cu Siria. Ea a declarat că i s-a spus că ISIS încearcă doar să protejeze religia islamică, dar a recunoscut că implicarea ei i-a adus doar probleme. "Dacă eşti dezbrăcată, nimeni nu îţi spune nimic. Cum porţi un văl însă, devii imediat extremist". 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1