Are 1,60 m şi 48 kg, dar mânâncă un fel în timp record. Care e secretul tinerei

22_michelle-lesco-mayonnaise_tcm25-588139.jpg

Americanca de 36 de ani a ras 2,448 kg de maioneză în doar trei minute

Profa de matematică Michelle Lesco, de 36 de ani, din Tucson, Arizona, este fenomenală. Deși nu măsoară mai mult de 1,60 metri înălțime și cântărește doar 48 kg, ea deține mai multe recorduri Guinness după ce a devorat diferite feluri de mâncare într-un timp record.

Michelle se află pe poziția a noua în topul celor mai iuți mâncători profesioniști din lume și are titlul de campion absolut la categoria ei de greutate după ce a devorat un bol de paste în 21,60 secunde și a înfulecat 2,448 kg de maioneză în doar trei minute. Michelle a devenit mâncăcioasă după ce a fost provocată de prieteni la diferite competiții. Și asta se întâmpla în perioada studenției ei.

”Cea mai mare prejudecată a celor din jur constă în faptul că mă subapreciază când mă văd micuță și slăbuță. Nu înălțimea și greutatea sunt importante în astfel de competiții, ci felul în care îți folosești gura și capacitatea stomacală”, a declarat micuța americancă. Michelle Lesco spune că se pregătește înainte de competiții ținând post.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1