Fata asta este sirenă profesionistă și își ține respirația timp de două minute, când e la serviciu

Ultima actualizare:

    Madeleine Petty, în vârstă de 19 ani, și-a început cariera în octombriefoto Instagram
Madeleine Petty, în vârstă de 19 ani, și-a început cariera în octombriefoto Instagram

Cine a spus că meseria de sirenă este simplă și ușoară? Australianca Madeleine Petty, de 19 ani, s-a angajat pe post de sireă profesionistă în octombrie 2018 și povestește că zilnic trebuie să poarte un costum de șapte kilograme și să își țănă respirația timp de două minute. Tânăra din Perth, Australia, a povestit pentru Daily Mail că înoate cu greutăți de patru kile prinse de glezne și că echipamentul de sirenă cântărește trei kilograme. Însă pentru un salariu de 2.000 de dolari pe lună, merită efortul.

Madeleine Petty, în vârstă de 19 ani, este sirenă profesionistă de câteva luni. Tânăra din Perth, Australia și-a început cariera de sirenă în luna octombrie 2018 și până în prezent nu a lipsit nici măcar o zi de la serviciu. ”Port greutăți la glezne pentru că altiminteri ar trebui să îmi consum toată energia pentru a mă menține sub apă. Cu greutățile prinse, mă pot mișca extrem de grațioasă în acvariul înconjurat de părinți și copii”, a povestit sirena pentru Daily Mail. Madeleine Petty a fost balerină profesionistă și a abandonat cariera de pe scenă pentru că ”nimic nu se compară cu grația unei sirene”. Ea și-a cumpărat coada și sutienul de sirenă de la Mermaid Kat Shop, unde se vând accesorii de înot pentru copii.

Își ține respirația timp de două minute când susține un spectacol subacvatic
Își ține respirația timp de două minute când susține un spectacol subacvatic

Citește și:

Bărbatul ăsta se crede sirenă

Inna şi-a bronzat trupul de sirenă în Spania

Echipamentul de sirenă este din silicon și e decorat cu paiete

Când iese din apă, echipamentul de sirenă cântărește 10 kilograme și un spectacol de 15 minute este extrem de obositor. De aceea, la parcul acvatic unde lucrează Madeleine mai sunt angajate încă 15 sirene care îi iau locul în bazin atunci când este epuizată. Coada este din silicon și este învelită cu mii de paiete strălucitoare care imită solzii. Stilul de înot este specific dansului actrobatic subacvatic.

După ce se îmbracă în sirenă, tânăra trebuie dusă pe brațe la bazin pentru că nu se poate mișca
După ce se îmbracă în sirenă, tânăra trebuie dusă pe brațe la bazin pentru că nu se poate mișca

După ce se îmbracă în sirenă (n.r. are în garderobă cinci ținute diferite) Madeleine este luată pe sus și dusă până la bazinul unde trebuie să susțină spectacolul pentru că nu se poate deplasa singură din cauza greutății și... a cozii de sirenă. ”De mică mi-am dorit să fiu sirenă pentru că iubesc oceanul. Am învățat balet ăpentru că voiam să am ceva din grația sirenelor”, a povestit tânăra de 19 ani.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net