Familiile victimelor din Muntenegru, despăgubiri de 6 milioane de euro

Ultima actualizare:

Suma colosală este cea mai mare daună civilă pentru vătămare corporală înregistrată vreodată, din datele brokerilor. Aceştia au precizat pentru gândul că Gregory Tour, frma transportatoare al cărei autocar s-a răsturnat duminică în Muntenegru avea o poliţă RCA la Omniasig VIG.

O astfel de poliţă acoperă toate cheltuielile derivate din accident, de la cele de spitalizare, medicaţie şi transport, până la repatriere sau recuperare. Daunelor rezultate din RCA li s-ar putea adăuga şi altele, dacă pasagerii aveau încheiate poliţe de viaţă sau de călătorie individuale, la diverse companii de asigurări. De asemenea, poliţa CASCO are extinderi, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagaje.

 "Este vorba de o poliţă de răspundere civilă auto, o poliţă globală şi de o poliţă CASCO care are nişte extinderi pentru pasageri şi pentru bagaje. Limita globală de despăgubire este de 5 milioane de euro pentru vătămări corporale, deci pentru toţi pasagerii.

Pentru pagube materiale  - un milion de euro. Banii aceştia nu se impart în mod egal, pentru că una este să fie o invaliditate permanentă, nu mai vorbesc de deces, alta este să fie o invaliditate care necesită câteva zile de spitalizare.

Banii vor fi plătiţi proporţional cu dimensiunea daunelor suferite", a explicat pentru gândul Valentin Ţuca, director executiv la  AON Risk Solution, unul dintre cei mai importanţi brokeri de asigurare-reasigurare de pe piaţa din România .

Pentru a obţine despăgubirile, familiile victimelor trebuie să facă cereri către compania de asigurare sau să se adreseze fie unui avocat, fie unei firme specializate care să le reprezinte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net