Familia regală chiar e rasistă? Ce spune Michelle Obama despre acuzațiile lansate de Meghan Markle

Ultima actualizare:

    Michelle și Barack Obama sunt foarte apropiați de Harry și Williamfoto: Getty Images
Michelle și Barack Obama sunt foarte apropiați de Harry și Williamfoto: Getty Images

Michelle Obama a reacționat la acuzațiile lansate de Meghan Markle în urmă cu o săptămână, în interviul-bombă cu Oprah Winfrey. Fosta actriță americană susține că a fost victima rasismului pe vremea când juca rolul de membru senior activ al familiei regale britanice.

Interviul acordat de Meghan Markle și prințul Harry celebrei Oprah Winfrey continuă să facă valuri. Luni, a fost rândul fostei prime doamne a SUA, Michelle Obama, să reacționeze la acuzațiile de rasism lansate de Meghan.

Într-un interviu pentru emisiunea ”Today” de la postul de televiziune NBC, soția fostului președinte american Barack Omaba a declarat că acuzațiile lui Meghan, cum că a căzut victimă rasismului pe vremea când era un membru activ al familiei regale britanice, ”nu reprezintă tocmai o surpriză”.

”Am mai spus-o și cu altă ocazie, rasa nu reprezintă o temă nouă în această lume pentru persoanele de culoare, așa că nu a fost tocmai o surpriză să aud aceste lucruri”, a subliniat fosta primă doamnă.

”Însă eu sper și mă gândesc că, înainte de toate, ei sunt o familie. Și mă rog pentru ei, să se ierte și să se vindece, astfel încât să folosească acest moment ca pe o lecție pentru noi toți.”

În ceea ce privește serviciul public, soția lui Barack Obama a subliniat că este vorba despre ”un rol extraordinar, pe care mulți nu-l înțeleg în întreaga lui complexitate”. ”Eu am avut tot timpul în minte acest lucru, că în serviciul public nu este vorba despre niciunul dintre noi, ci despre oamenii în slujba cărora ne aflăm”, a mai spus Michelle Obama, cu referire la perioada în care soțul ei a condus SUA.

Într-un alt interviu, pentru ”Acces Hollywood”, Michelle Obama și-a exprimat din nou speranța într-o reconciliere în sânul familiei regale britanice. ”Când mă gândesc la ceea ce trăiesc ei acum, îmi amintesc cât de importantă este familia și mă rog pentru iertare și pentru ca dragostea și explicațiile să ajute la rezolvarea acestei situații, la un moment dat”, a spus fosta primă doamnă.

Michelle și Barack Obama, foarte apropiați de Harry și William

Michelle și Barack Obama sunt în relații foarte bune cu familia regală britanică, mai ales cu prințul Harry, de care îi leagă o strânsă prietenie. Sunt celebre imaginile cu Harry și Barack Obama distrându-se ca doi vechi prieteni la Jocurile Invictus ori cu soții Obama la o cină informală cu William și Kate la palatul Kensington, unde au fost întâmpinați de prințul George în halat de casă.


    Prințul George a făcut furori la cina informală a soților Obama de la palatul Kensingtonfoto: Getty Images
Prințul George a făcut furori la cina informală a soților Obama de la palatul Kensingtonfoto: Getty Images

Meghan Markle, acuzații de rasism la adresa familiei regale britanice

Meghan și Harry au acuzat public familia regală de lipsă de reacție atunci când fosta actriță a căzut victimă rasismului și a fost hărțuită de tabloidele britanice. Cele mai șocante au fost însă afirmațiile conform cărora Meghan a trebuit să facă față unor discuții despre culoarea pielii micuțului Archie pe vremea când acesta încă nu se născuse.

Regina Elisabeta a II-a a transmis că acuzațiile vor fi investigate și că va discuta direct cu cei doi despre acest lucru. La rândul său, prințul William a declarat că ”familia regală nu este deloc rasistă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net