Familia Regală britanică o seda pe Prințesa Diana? Detalii șocante despre viața ei

diana_si_charles_2.jpg

printesa diana printul charles
Prințesa Diana și Prințul Charles nu au avut o căsnicie fericită, cum s-ar fi așteptat mulți
Foto: Getty

În ciuda faptului că în fotografii păreau mereu fericiți, Prințul Charles și Prințesa Diana nu au avut o căsnicie cum mulți ar fi crezut. Din cauza neînțelegerilor, Diana devenise instabilă psihic chiar din timpul lunii de miere, când ar fi trebuit să fie cel mai fericit moment al ei.

Bedell Smith este autorul unei cărți biografice despre Prințesa Diana, în care pretinde că face noi dezvăluiri despre viața personală a fostului cuplu regal și mai ales, despre frământările interioare ale celei care a fost atât de regretată după moarte, informează The Mirror.

Diana avea doar 19 ani atunci când l-a întâlnit pe Prințul Charles și a crezut că prinsese potul cel mare până în momentul în care a aflat că prințul ei era îndrăgostit de o altă femeie. Diana căzuse treptat în depresie, căpătase bulimie și chiar începuse să se auto-mutileze, după cum scrie autorul cărții biografice.

diana.jpg

printesa diana
Din cauza neînțelegerilor, Diana devenise instabilă psihic
Foto: Twitter

Ajunsese într-o stare atât de critică, încât se preconizează că s-ar fi aruncat intenționat peste scări atunci când îl purta în pântece pe Prințul William. Una dintre cele mai șocante descoperiri ale lui Bedell Smith se referă la tulburările mintale ale Dianei, care începuseră să se manifeste încă dinainte de a se căsători cu Charles. Cu doar 24 de ore înainte de a urca pe altar pentru a-și lega destinul de al viitorului soț, Diana s-a simțit atât de rău, încât a avut o criză manifestată prin vărsături. Charles pare să fi neglijat acest aspect și a pus starea ei pe seama emoțiilor dinainte de nuntă.

diana_charles.jpg

printesa diana printul charles
Diana avea doar 19 ani atunci când l-a întâlnit pe Prințul Charles
Foto: Getty

În adâncul sufletului însă, prințesa era profund afectată de prezența Camillei, cealaltă femeie din viața soțului său. Câțiva ani mai târziu, amanta avea să intre din nou în atenția sa, cu ocazia plecării aranjate a lui Charles în Australia. Diana știa că se ducea la Camilla.

De asemenea, prințesei îi fusese prescris un tratament cu Diazepam, medicament folosit de regulă în tratarea depresiei și anxietății. Ea a refuzat să-l ia pentru că era convinsă, din cauza paranoiei de care suferea, că Familia Regală încerca să o sedeze.

charles_diana.jpg

printesa diana printul charles
Tulburările mintale ale Dianei începuseră să se manifeste încă dinainte de a se căsători cu Charles.
Foto: Getty

Mariajul lor începea să fie tot mai șubred și singura alinare a Dianei era venirea pe lume a lui William și a lui Harry. În mod bizar, Prințul Harry s-a născut într-o perioadă în care Diana și Charles ajunseseră să dormă în camere separate.

La rândul ei, Prințesa Diana devenise și ea mai acidă și îl tachina periodic pe soțul său, spunându-i „Niciodată nu vei fi rege” și ajunsese să-i interzică să mai țină legătura cu vechi prieteni. I-a cerut la un moment dat să scape și de Harvey, un labrador alb, trimis să locuiască alături de unul dintre consilierii lui Charles.

charles_camilla.jpg

printul charles camilla
Prințul Charles și Camilla
Foto: Getty

Căsătoria dintre ei s-a destrămat în cele din urmă, Diana rămânând în continuare foarte populară, majoritatea opiniei publice fiind de partea ei. Pe 28 august 1996, Charles și Diana au divorțat. Peste exact un an mai târziu, ea a murit în acel cumplit accident.

 

Loading...

Citește și

  • printesa diana printul harry

    În 2017 se împlinesc 20 de ani de la dispariția fulgerătoare a Prințesei Diana, membra Familiei Regale din Marea Britanie care a atins inimile celor mai mulți oameni din toată lumea. În 31 august 1997, la Paris, mama Prinților William și Harry își pierdea viața și lăsa acasă doi copii mici, de 14 și 12 ani.

  • charles camilla

    De la femeie fatală la o distinsa doamnă cu sânge albastru, așa ar putea fi descrisă „călătoria” spre faimă a ducesei de Cornwall, Camilla Parker (69 de ani). Acum, soția prințului Charles înoată în ape mai limpezi, dar imaginea ei nu a fost întotdeauna una impecabilă. Puțini știu că Milla, așa cum era cunoscută în urmă cu câteva decenii, era o petrecăreață care schimba bărbații ca pe șosete.