Familia Markle calcă pe urmele clanului Kardashian? Ar putea fi protagoniştii unui reality show

Ultima actualizare:
Samantha doreşte să se împace cu sora sa vitregă, după 10 ani în care nu şi-au vorbit
Samantha doreşte să se împace cu sora sa vitregă, după 10 ani în care nu şi-au vorbit

Meghan Markle a devenit soţia prinţului Harry pe 19 mai 2018, însă atât înainte, cât şi după căsătorie a fost implicată în mai multe scandaluri din cauza tatălui său care îi aduce acuzaţii cât se poate de grave şi face afirmaţii nefondate ori de câte ori are ocazia, fără să se gândească la repercursiunile pe care acestea le-ar putea avea asupra fiicei sale. Nu doar Thomas Markle îi face zilele amare ducesei de Sussex, ci şi sora vitregă a acesteia care, recent, a făcut o dezvăluire neaşteptată.

Familia înstrăinată a ducesei de Sussex ar putea avea propriul reality-show inspirat de cel al clanului Kardashians. Emisiunea care urmăreşte viaţa familiei Kardashians în cele mai mici amănunte este vizionată de milioane de persoane din întreg mapamondul şi se bucură de un rating excelent în Statele Unite ale Americii, aşadar este de înţeles de ce televiziunile îşi doresc să introducă în grilă încă un show de aceeaşi factură. 

Thomas Markle şi-a atacat, în mod repetat, fiica
Thomas Markle şi-a atacat, în mod repetat, fiica

Cea care a dezvăluit faptul că familia Markle a primit propunerea de a fi protagonista unui astfel de show este chiar sora vitregă a lui Meghan Markle. Sora vitregă a fostei actrițe, Samantha Markle (53 de ani), a declarat că a primit „o ofertă de milioane“ din partea unei televiziuni americane pentru a avea propriul reality-show, cara va aborda viaţa profesională, dar şi dedesubturile vieţii personale, relatează dailymail.co.uk. 

Televiziunea americană care i-a făcut Samanthei oferta se bazează pe faptul că tatăl lui Meghan va furniza suficient material pentru ca emisiunea să se bucure de un real succes şi să ţină cu sufletul la gură oamenii de pretutindeni. Sora mai mare a ducesei nu a dezvăluit, până în acest moment, dacă a acceptat propunerea sau a respins-o. 

Nici Thomas Markle nici sora vitregă a lui Meghan nu au participat la nunta care a avut loc pe 19 mai
Nici Thomas Markle nici sora vitregă a lui Meghan nu au participat la nunta care a avut loc pe 19 mai

Vă reamintim că tatăl lui Meghan nu a putut participa la nunta fiicei sale cu prinţul Harry pentru că a suferit o intervenţie pe cord cu câteva zile înainte de marele eveniment. De-a lungul timpului el a defăimat Casa Regală a Marii Britanii şi a acuzat-o pe fosta actriţă de faptul că nu îi este recunoascătoare pentru educaţia pe care acesta i-a oferit-o. În plus, el a dezvăluit conţinutul unor presupuse conversaţii pe care le-ar fi purtat cu nepotul cel mic al Reginei Elisabeta a II-a. 

Pe de altă parte, după mai bine de un deceniu în care nu şi-au spus nici măcar un cuvânt, sora vitregă a lui Meghan Markle doreşte să se împace cu aceasta pentru a aduce pace în familia fostei actriţe. Samantha, care a urmărit nunta lui Meghan la televizor din confortul propriei case din Florida, a declarat pentru publicaţia britanică The Sun faptul că îţi doreşte enorm să se împace cu ducesa de Sussex.


    Samantha doreşte să se împace cu sora sa vitregă, după 10 ani în care nu şi-au vorbit Foto: Captură video
Samantha doreşte să se împace cu sora sa vitregă, după 10 ani în care nu şi-au vorbit Foto: Captură video

"L-am urmărit pe pastor vorbind despre iubire şi solidaritate, dar şi despre iertare şi am sperat din tot sufletul că aceste cuvinte vor ajunge la sufletul lui Meghan. Dacă ar fi să urmăm acest principi ca familie, ar însemna faptul că ar trebui să muncim împreună pentru a aduce pace în cadrul ei. Simt o obligaţie morală să me deschid faţă de ea şi să nu mă izolez. Sper să simtă şi ea aceiaşi obligaţie şi să dorească să comunice cu minte la un moment dat. Dacă vrea să facă acest lucru, eu sunt deschisă comunicării. Dacă simte că familia Markle nu este demnă de ea şi se dezminte de noi, să ţină minte că asta înseamnă că acţionează fix în direcţia contrară faţă de ce pastorul a propovăduit la nunta ei. Dacă te afli în biserica în care se roagă regina, ar fi bine să şi urmezi principiile acesteia, nu doar să vorbeşti despre ele", a declarat sora lui Meghan, la doar o săptămână după ce sora s-a a devenit soţia prinţului Harry. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net