Face naveta 1.136 km în fiecare zi

Ultima actualizare:

    Nu a întârziat niciodată! Curt von  Badinski face 90 de minute cu avionul,  un drum care ar dura 6 ore cu maşina
Nu a întârziat niciodată! Curt von Badinski face 90 de minute cu avionul, un drum care ar dura 6 ore cu maşina

Un avion, două maşini, 1.136 km şi cinci ore pe drum, cam asta înseamnă pentru americanul Curt von Badinski drumul spre serviciu şi înapoi acasă. Inginerul mecanic care stă în Oakland face săptămânal 5.680 km.

Curt von Badinski (44 de ani) parcurge într-o singură lună de acasă la serviciu şi înapoi, distanţa pe care alţii o fac într-o viaţă, iar asta de mai bine de cinci ani! El este inginer mecanic şi director tehnic la compania Motiv, din San Francisco şi la finele lunii „kilometrajul” personal indică 113.600 km, după 20 de zile de muncă.

Bărbatul care locuieşte cu familia în Los Angeles, se trezeşte zilnic la 5.00, face un duş, bea o cafea, se îmbracă şi mănâncă micul dejun apoi sare în maşină. Conduce 15 minute până la aeroportul Bob Hope, din Burbank. Zboară 90 de minute pe distanţa de 568 km, aterizează pe aeroportul din Oakland, unde îl aşteaptă cea de a doua maşină care îl duce până la sediul companiei, din San Francisco.

simeon stalpnicul png

De multe ori pleacă de acasă în tricou cu mânecă scurtă şi la destinaţie trebuie să pună pe el geaca de fâş. Intră în birou la exact 8.30 şi încheie programul la 17.30. Pleacă de la birou în jurul orei 18.00 şi intră pe uşă acasă la 21.00.  


    Ora 6.45. Se urcă în avion,  pe aeroportul  Bob Hope,  din Burbank
Ora 6.45. Se urcă în avion, pe aeroportul Bob Hope, din Burbank

Nu vrea să se mute şi preferă să dea 2.300 de dolari în fiecare lună pe un abonament de transport cu avionul de mici dimensiuni pe care îl împarte cu alţi opt navetişti. „Lumea mă întreabă de mai multe ori: «faci aşa în fiecare zi? Nu dormi în San Francisco?». Răspund că nu. Nu vreau să muncesc de acasă pentru că nu e corect faţă de angajaţi şi vreau să petrec timp şi cu familia, în LA”, a explicat americanul. El spune că de fiecare dată când ajunge la birou e plin de energie şi adrenalină. El pierde zilnic până la cinci ore pe drum (n.r. din care trei ore sunt petrecute în avion).


    Ora 8.30. Începe munca  de la birou, în  San Francisco
Ora 8.30. Începe munca de la birou, în San Francisco

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net