Face curăţenie în pielea goală cu 58 € pe oră

Ultima actualizare:

    Spălatul geamurilor  i se pare cel mai greuFoto: Guliver/ Getty Images
Spălatul geamurilor i se pare cel mai greuFoto: Guliver/ Getty Images

E mulţumită de slujba pe care şi-a ales-o! Jenny Smith este o femeie sexy care îşi trăieşte viaţa dintr-o meserie neobişnuită. Ea face curăţenie în pielea goală contra sumei de 58 de euro (259 de lei) pe oră.

De cinci ani, Jenny Smith, de 35 de ani, din Southampton, Marea Britanie, face pe menajera în pielea goală. Şi-a format deja o clientelă stabilă, dar are şi clienţi ocazionali. Pe săptămână, are în jur de 10 solicitări, câştigând 580 de euro (circa 2.590 de lei), adică în jur de 2.300 de euro (circa 10.270 de lei) pe lună. Spală geamuri, absoarbe praful cu aspiratorul şi spală podelele. Nu acceptă să cureţe sobele sau alte munci prea istovitoare. Cel mai greu i se pare să spele geamurile. Câştigurile sunt însă suficiente pentru a avea un trai decent. Jenny spune însă că are destule probleme în timp ce se duce la muncă în pielea goală. La început, a fost angajată a companiei Cleaned Bare, care are mai multe angajate ca menajere dezbrăcate. Apoi s-a gândit că e păcat să mai împartă câştigurile cu patronii, când poate face aceeaşi muncă pe cont propriu. Recunoaşte că ajunge să facă sex cu unii clienţi, numai dacă îi plac.

Dacă nu, nu îi lasă sub nici o formă nici să se apropie de ea. Şi-a găsit chiar şi un iubit din rândul clienţilor. Cel mai mult o deranjează când i se cere să se masturbeze în timp ce face curăţenie. “O dată mi s-a cerut să mă masturbez cu o perie de toaletă. Desigur că am refuzat. Altădată am dat peste un bătrân care încerca să se masturbeze în timp ce mă privea când făceam curăţenie”, a povestit femeia. Unul dintre clienţii ei stabili este un văduv de 50 de ani al cărui nume nu vrea să-l facă public. El o angajează în mod regulat, în fiecare săptămână. Cea mai mare parte a clienţilor sunt bărbaţi singuri. Jenny recunoaşte că nu e dornică să facă prea multă curăţenie. “Nu mă dau în vânt după această muncă, dar mă amuză când văd că oamenii dau bani ca să-şi satisfacă fanteziile”, spune femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net