Expoziție de fotografii nud, interzisă de Poliție! Cum arată pozele

fotografii_nud_1.jpg

mathilde Grafström poze nud
Expoziția a fost interzisă de autorități
foto: Mathilde Grafström/Mirror

O expoziție de fotografii cu femei dezbrăcate a fost interzisă de polițiști, care au considerat că imaginile sunt indecente și nepotrivite pentru a fi văzute în public. Cu toate acestea, fotografa care le-a realizat susține că nu înțelege decizia autorităților.

Mathilde Grafström a făcut o serie de fotografii în care apar personaje feminine, nud, în natură. Deși imaginile nu au nici un fel de conotație sexuală, polițiștii consideră că sunt obscene, potrivit mirror.co.uk. Fotografa a fost revoltată atunci când aceștia i-au interzis expoziția, care urma să aibă loc la Noua Piață a Regelui Kongens Nytorv din Copenhaga, Danemarca.

mathilde-grafstrom1.jpg

mathilde Grafström poze nud
Fotografiile înfățișează femei nud
foto: Mathilde Grafström/Mirror

 

„Nu înțeleg cum sunt pozele mele ofensatoare. Nu arată ceva ce nu vezi atunci când îți schimbi hainele la piscină”, aspune artista.

mathilde-grafstrom_3.jpg

mathilde Grafström poze nud
Femeile din imagini sunt surprinse în natură
foto: Mathilde Grafström/Mirror

 

Mathilde spune că își ia inspirația din propriile ei complexe: „Cred că șoldurile și sânii mei sunt prea mici. Câteodată când iubitul meu se uită la corpul meu, cred că sunt neatrăgătoare. Dar apoi realizez că ceea ce mă face mai puțin frumoasă și constrânsă sunt toate gândurile negative pe care le am despre corpul meu”.

mathilde-grafstrom_2.jpg

mathilde Grafström poze nud
Polițiștii susțin că imaginile sunt indecente
foto: Mathilde Grafström/Mirror

 

Fotografa a făcut o plângere la Poliție în legătură cu o reclamă la clinica de chirurgie estetică Nygart, în care apare o pereche de sâni necenzurați. Reclama ar fi fost ilustrată pe un autobuz care a circulat prin oraș. „Sânii de la Nygart sunt plastici. Pozele mele sunt expresie estetică. Este șocant că imaginile mele sunt obscene, în timp ce reclama nu este. Mi s-a spus că pozele mele pot afecta copiii care se uită la ele. Eu chiar consider fotografiile mele inocente”, a mai explicat Mathilde.

mathilde-grafstrom_4.jpg

mathilde Grafström poze nud
Fotografa consideră că pozele ei sunt inocente
foto: Mathilde Grafström/Mirror
Loading...

Citește și

  • kim kardashian khloe kardashian

    Kim Kardashian (35 de ani) este deja cunoscută pentru pictorialele controversate pe care le realizează, însă nu se poate spune același lucru și despre sora ei. Khloe (31 de ani) a acceptat, recent, să fie fotografiată în ipostaze inedite, cu trupul acoperit numai de câteva fire de sclipici.

  • Ieri duşmance de moarte, astăzi îmbrăţişate! Traficanta Ana Pacheco a primit oferta de a poza în pielea goală împreună cu poliţista Isabel Londoñoa, care a arestat-o. Cele două apar astfel într-o revistă.

  • selena gomez goala pusca

    Artista şi-a făcut debutul în serialul pentru copii “Barney şi prietenii săi”, la începutul anilor 2000. De atunci, Selena Gomez (23 de ani) s-a transformat complet şi a vrut să demonstreze că este o femeie în toată regula, pozând goală pentru coperta noului ei album.

  • Catrinel Menghia (30 de ani) este unul dintre cele mai cunoscute modele din România, iar frumoasa brunetă are o carieră de succes pe plan internaţional atât în modă, cât şi în film. Vedeta s-a fotografiat recent nud, în propria casă, iar imaginea a fost publicată pe internet de Mihaela Rădulescu, o fană declarată a luI Catrinel.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1