Explozie puternică în apropiere de aeroportul din Bologna. O autocisternă a sărit în aer

Ultima actualizare:

    foto: Arhivă
foto: Arhivă

O explozie puternică a avut loc luni, 6 august, la ora prânzului, pe o autostradă, în apropiere de aeroportul din Bologna, Italia. Din primele informații s-ar părea că este vorba despre o autocisternă care ar fi sărit în aer după ce s-a ciocnit de un tir care transporta autoturisme.

Update 17.45 Autoritățile italiene au anunțat că două persoane au fost ucise și alte 67 au fost rănite în urma exploziei.

Update 17.00 Autoritățile italiene au confirmat că o persoană și-a pierdut viața și alte 55 au fost rănite în urma exploziei. Accidentul s-a produs după ce o cisternă a intrat într-un tir care transporta autoturisme. Inițial focul a izbucnit la cabină, apoi s-a extins la cisterna care transporta combustibil și a provocat explozia.

Reprezentanții aeroportului din Bologna au comunicat că accidentul nu a afectat activitatea aeroportului, iar avioanele aterizează și decolează după programul obișnuit.

Consulatul General al ROmâniei la Bologna urmărește îndeaproape evenimentele legate de explozia produsă în apropiere de aeroportul din localitate, iar oficiul consular a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații legate de existența unor cetățeni români printre victimele exploziei.

Martorii au publicat imagini cu explozia pe rețelele de socializare la ora prânzului. Din fotografii se văd flăcările unui foc uriaș care se ridică pe autostradă. Se pare că ar fi vorba despre o autocisternă care ar fi sărit în aer după ce s-a ciocnit de mai multe mașini. O pasarelă s-a prăbușit în urma exploziei.

Potrivit poliției, citată de RT și de The Sun, este vorba despre un accident care a avut loc pe o autostradă în apropiere de aeroportul din Bologna. Pompierii se află la locul incidentului, la fel și echipaje de ambulanță și un elicopter al poliției. Se pare că ar fi vorba despre mai mulți răniți, însă autoritățile italiene nu au dat publicității niciun raport oficial.

Traficul pe autostradă a fost suspendat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net