Există viață pe Marte? Ce au descoperit cei de la NASA te va lăsa mască FOTO

curiosity.jpg

curiosity
Robotul Curiosity a fost trimis în misiune pe Marte
foto: Getty

Camerele de fotografiat cu care este echipat robotul Curiosity, trimis în misiune pe planeta Marte, au surprins ceva incredibil. Când cei de la NASA au verificat pozele făcute de acesta, nu le-a venit să creadă ochilor.

Robotul Curiosity ar putea deține unele dintre cele mai clare dovezi ale existenței extratereștilor. Deși încă nu se știe natura obicetului sau a ființei surprinse, robotul a fotografiat o siluetă care îl privește de la distanță.

Iată ce a fotografiat Curiosity pe Marte

femeie_pe_marte.jpg

femeie pe marte
Silueta unei femei a fost surprinsă pe Marte de robotul Curiosity
foto: NASA/Metro

 

Cei care cred cu tărie în existența ființelor extratereste susțin că silueta ar semăna cu cea a unei femei, întrucât se poate distinge forma sânilor. Mai mult, aceștia desființează teoria cum că „femeia” din fotografie ar fi numai o statuie, întrucât ar fi imposibil ca aceasta să fi trecut testul timpului și al condițiilor meteo, conform metro.co.uk. Aceasta s-ar fi erodat în scurt timp.

Aceștia mai susțin că, datorită faptului că a fost surprinsă cu fața spre camera de fotografiat, „femeia” pare că studiază cu atenție robotul, păstrând, totuși, o anumită distanță.

Loading...

Citește și