Exfolierea vaginală, noua modă de la Hollywood

Bikini.jpg

bikini exfoliere vaginala epilare infrumusetare
J. Sisters au adus epilarea inghinală cu ceară în SUA
Foto: Hepta

Un salon de înfrumuseţare, frecventat de celebrităţi ca Naomi Campbell şi Cameron Diaz, a lansat un produs de ultimă generaţie pentru clientele sale: exfolierea vaginală.

Salonul de cosmetică J. Sisters din New York, unde vin să se înfrumuseţeze numeroase vedete de peste ocean, oferă celor care le trec pragul opţiunea de a avea o zonă intimă moale şi mătăsoasă, la preţuri începând cu 125 de dolari.

Cu ajutorul unui gomaj, pielea din jurul vaginului, îşi va deschide porii şi va respira mai bine, îmbunătăţindu-şi astfel textura. În plus, această exfoliere vaginală va ajuta doamnele şi domnişoarele să scape de imperfecţiunile epidermei după epilat. La salonul J. Sisters, clientele mai pot opta pentru colorarea şi tunderea părului pubian.

J. Sisters a fost înfiinţat de către surorile Jocely, Jonice, Janea, Joyce, Juracy, Jussara şi Judeseia Padilh, în 1987 şi este primul salon de înfrumuseţare care a introdus epilarea inghinală cu ceară în Statele Unite. Stabilimentul a început să atragă celebrităţi încă din anii '90. Vedete ca Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz şi Naomi Campbell apelează cu încredere la serviciile surorilor braziliene în materie de înfrumuseţare corporală.

Bikini2.jpg

bikini exfoliere vaginala epilare infrumusetare
Exfolierea vaginală costă de la 125 de dolari în sus
Foto: Hepta
Loading...

Citește și