EXCLUSIV Prezentatoarea măcelărită la ginecologie va sta doi ani după gratii! Lenna Horvath a fost condamnată în Austria pentru escrocherie

CLIIMA20140110_0027_1.jpg

Lenna, ochi albastri

Lenna Horvath va absenta o lungă perioadă de timp din peisajul monden dâmboviţean. Blondina, care s-a făcut cunoscută în România după relaţia cu pilotul Daniel Onoriu şi care l-ar fi curtat intens pe Victor Slav, a fost condamnată recent de un tribunal austriac la doi ani de închisoare.

La scurt timp numele ei a fost din nou implicat într-un scandal de proporţii în toamna anului trecut. Lenna Horvath a ajuns pe masa de ginecologie a unui medic neamţ, care profesează în România de 18 ani. Blonda a susţinut atunci că a fost la un pas de moarte, după ce ginecologul i-ar fi făcut un chiuretaj pe viu.

Recent, Lenna Horvath, 36 de ani, a fost acuzată că a fraudat cu 230.000 de euro un potent om de afaceri, care o anjagase pentru servicii sexuale. Românca susţinea că este doctor în fizică nucleară  şi că în trecut fusese logodită cu un prinţ iordanian.

Reclamantul, un afacerist în vârstă de 57 de ani, a explicat în faţa tribunalului din Salzburg, unde tânără, a fost extrădată la începutul anului, că prima dată s-a folosit de serviciile ei în 2011. El a declarat că a "angajat-o" pentru a petrece o săptămână de vacanţă în Caraibe, potrivit agenţiei de presă APA, citată de Mediafax.

Sensibilizat, după ce a văzut certificate false care arătau că Lenna Horvath are cancer la sân şi datorii după funeraliile fiicei sale, reclamantul i-a oferit o sumă mare de bani.

În faţa acestor acuzaţii, Lenna Horvath nu a avut cum să se apere. Ea nu a negat faptele prezentate în tribunal, dar l-a acuzat, la rândul ei, pe fostul client de comportament violent.

CLIIMA20131010_0077_1.jpg

Marius Alexandru, alias Televijen

"El dorea, împotriva voinţei mele, să ne căsătorim şi să plecăm în Canada", a declarat ea, adăugând că va depune o plângere împotriva fostului client "pentru tentativă de omor şi agresiune sexuală".

Click! a relatat pe larg acest subiect şi v-a prezentat în exclusivitate povestea româncei care a reuşit să escrocheze zeci de persoane.

La data de 12 decembrie 2013, Lenna Horvath a intrat în atenţia autorităţilor în baza unui mandat de arestare internaţional, emis de poliţiştii austrieci la 21 noiembrie 2013. Ea a fost ridicată atunci de oamenii legii direct de la sediul 6 Tv, unde era de curând angajată.

Surse din rândul anchetatorilor au povestit la vremea respectivă pentru Click! că principala acuzaţie care i se aduce femeii este escrocheria.

Tânăra ar fi luat cu titlu de împrumut de la diverse persoane sume fabuloase pe care a "uitat" să le mai restituie. Sub masca unei femei de afaceri, Lenna Horvath a reuşit să escrocheze multe persoane. Ea spunea la toată lumea că aşteaptă să intre în posesia unei moşteniri de peste nouă milioane de dolari, dovedea cu o aşa-zisă hârtie, pretindea sume fabuloase şi apoi se făcea nevăzută.

Apropiaţii ei vorbesc despre sute de mii de euro pe care Lenna Horvath trebuia să le dea înapoi persoanelor care au crezut-o şi i-au oferit sprijin financiar.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Incredibil! De pe sticlă, prezentatoarea măcelărită la ginecologie a ajuns după gratii!

EXCLUSIV FOTO Cum a reuşit prezentatoarea măcelărită la ginecologie să prostească zeci de persoane

EXCLUSIV FOTO Misterul ochilor hipnotizanţi ai prezentatoarei închise în Austria! Uite cum arată în realitate!

EXCLUSIV FOTO Victor chiar a înşelat-o pe Bianca? Declaraţiile uluitoare ale amantei

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1