Eurovision 2017 se confruntă deja cu probleme! Demisii în lanț în echipa de organizare

Ultima actualizare:

    Show-ul începe în luna maiFoto: Eurovision.tvr.ro
Show-ul începe în luna maiFoto: Eurovision.tvr.ro

Probleme la Eurovision 2017! Mai mulți oameni importanți au plecat. Este vorba de producătorii executivi Victoria Romanova și Oleksandr Kharebin, precum și alți membri ai echipei lor, și-au prezentat luni demisiile, afirmând că se simt dați la o parte de numirea unui nou coordonator al evenimentului și că sunt îngrijorați de lipsa de transparență în procesul decizional.

Ucraina a dat asigurări că pregătirile pentru Eurovision 2016 nu sunt afectate, după o serie de demisii din echipa de organizare, anunță Agerpres. Producătorii Ramanova și Kharebin au afirmat că t că decizia de a crește bugetul evenimentului de la 22 de milioane de euro la 29 milioane de euro va lipsi televiziunea ucraineană de un profit de 7-8 milioane de euro. Ei și echipa lor și-au dat demisia, ar directorul adjunct al televiziunii ucrainene, Pavlo Hrystak, susține că „totul se desfășoară conform planului” și că organizatorii colaborează strâns cu European Broadcasting Union (EBU), care organizează concursul Eurovision.

Ucraina a obținut dreptul de a organiza cea de a 62-a ediție a concursului în 2017 după o victorie surpriză anul trecut a lui Jamala, un etnic tătar din Crimeea, cu un cântec despre deportările tătarilor din perioada războiului în timpul regimului lui Iosef Stalin. 

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net