Eurovision 2017: ea e reprezentanta Rusiei. Merge în scaun cu rotile, dar are o voce angelică

c6vz70uwkaejq1-.jpg

Yulia Samoilova
Yulia Samoilova va reprezenta Rusia la Eurovision 2017
Foto: Twitter

Anul acesta, competiția Eurovision se va ține la Kiev, în capitala Ucrainei, pe 9, respectiv 11 mai, urmând ca marea finală să aibă loc pe 13 mai. România și-a ales deja trupa care o va reprezenta, dar se pare că va avea o serioasă concurență din partea Rusiei.

Yulia Samoilova va reprezenta Rusia la Eurovision 2017 cu piesa „Flame is Burning”, precizează rbth.com.  frumoasa cântăreață rumează să împlinească 28 de ani pe 7 aprilie și, cu toate că este atât de tânără, dizabilitatea sa fizică o obligă să se deplaseze doar cu scaunul cu rotile.

Cu toate că a cunoscut această provocare încă din copilărie, Yulia nu s-a descurajat și a devenit cunoscută prin talentul său vocal. Ea a câștigat locul al II-lea la un concurs muzical televizat din țara sa și a cântat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Paralimpice de Iarnă de la Sochi, din 2014.

Anul acesta, la Eurovision vor participa 43 de state, iar competiția se va ține în cadrul Centrului Expozițional Internațional din Kiev, ce asigură o suprafață de aproape 58.000 de metri pătrați.

România va fi reprezentată la Eurovision de Ilinca și Alex Florea

ilinca_si_alex_florea.jpg

ilinca si alex florea
Ilinca și Alex Florea
Foto: Facebook

Câștigătorii Eurovision România 2017 sunt Ilinca și Alex Florea și ne vor reprezenta în cadrul competiției cu piesa „Yodel It!” Ilinca și Alex au fost cândva rivali la „Vocea României”, dar acum, împreună, speră să aducă României cel mai mare număr de voturi din partea publicului european.

Loading...
 
 

Citește și

  • ilinca si alex florea

    Fanii Eurovision sunt în delir! Duminică (5 martie) a avut loc Finala Eurovision România 2017, când a fost desemnat câștigătorul selecției naționale. Cei care ne vor reprezenta țara pe scena Eurovision 2017 de la Kiev sunt Ilinca și Alex Florea.

  • alex florea ilinca bancila eurovision

    Tehnica cu care a reuşit Ilinca Băncilă să impresioneză la interpretarea piesei "Yodel it", ce ne va reprezenta în finala Eurovision 2017 de la Kiev, nu este pe gustul multor artişti consacraţi. Florin Chilian, eliminat din Selecția Națională Eurovision de votul juriului, a comentat acid rezultatul concursului. El a mers până într-acolo încât a comparat prestația tinerei de 18 ani cu „o gargară după o partidă de sex reușită doar pe jumătate”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1