Eroina din Kazan. O profesoară de 25 de ani a murit salvând un elev din ploaia gloanțelor

Ultima actualizare:

    Elvira Ignatyeva a murit încercând să salveze un copilFoto: Instagram
Elvira Ignatyeva a murit încercând să salveze un copilFoto: Instagram

Șapte copii și doi adulți au fost uciși într-un atac armat produs la o școală din orașul rus Kazan, marți (11 mai). Alte 21 persoane, în majoritate copii, au fost rănite. Un suspect în vârstă de 19 ani a fost reținut. Atacul a avut loc în capitala republicii Tatarstan, la 820 km est de Moscova. După ororile de marți, apar poveștile eroilor care s-au luptat pentru a salva cât mai mulți dintre copii. Una dintre ele este o profesoară de doar 25 de ani, care a murit apărând unul dintre elevii ei.

Elvira Ignatyeva, o profesoară de engleză în vârstă de 25 de ani, a fost ucisă încercând să protejeze unul dintre copii, a declarat o sursă de poliție pentru agenția de presă Tass, citând martori oculari. Ea l-a împins pe copil din calea gloanțelor pe un coridor și ar fi încercat să-l blocheze pe atacator, dar a fost împușcată mortal, conform BBC. Pe contul ei de Instagram, Ignatyeva posta deseori mesaje optimiste alături defotografii în care se bucura de plimbări:. „Nu este atât de greu să-ți faci viața fericită”, a scris ea la 1 februarie. Trebuie doar să nu mai gândiți că fericirea este posibilă doar undeva acolo, în viitor, și să învățați să vă bucurați de fiecare minut real, aici și acum ... "

Ucigașul a fost elev în școala unde a comis atacul

Ilinaza Galyaviev a absolvit acum patru ani şcoala în care a comis atacul armat. În luna aprilie, acesta a fost exmatriculat din colegiu, după ce nu a mai fost la ore din ianuarie 2021. Profesorii de la colegiu îl descriu pe acesta ca fiind un tânăr liniştit şi care nu obşinuia să aibă conflicte cu nimeni.

„M-am crezut Dumnzeu. Pur şi simplu am conşientizat asta, iar vara în mine s-a trezit un monstru şi am început să-i urăsc pe toţi. Eu mereu i-am urât pe toţi. Nu încercaţi să-mi asociaţi vreo prostie psihologică. Nimeni nu mi-a zis, singur am conştientizat, acum două luni, că sunt Dumnezeu. Iniţial i-am spus mamei despre acest lucru. Eu mamă nu am, ea nu-mi este mamă. Nu am părinţi, vă urăsc pe toţi. Nu am mamă, am renunţat la toţi. Femeia care m-a născut nu-mi este mamă”, le-a spus adolescentul anchetatorilor.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net