Erdogan, atac asupra lui Merkel: ”Germanii sprijină teroriștii”

Ultima actualizare:

    Erdogan a acuzat-o pe Merkel de practici naziste și, mai nou, spune că că sprijină terorismulfoto: Getty
Erdogan a acuzat-o pe Merkel de practici naziste și, mai nou, spune că că sprijină terorismulfoto: Getty

Președintele turc Recep Erdogan continuă seria de atacuri asupra cancelarului german Angela Merkel. După ce a acuzat-o de practici naziste, de data aceasta susține că șeful guvernului de la Berlin sprijină terorismul. La finalul lunii viitoare în Germania vor avea loc alegeri parlamentare, Merkel aspirând la un nou mandat de cancelar, iar ieșirile nervoase ale liderului turc ar putea-o afecta.

Erdogan este de neoprit când vine vorba de Merkel. Nervos pe faptul că Berlinul refuză să-i predea pe unii dintre presupușii organizatori ai puciului eșuat de anul trecut, liderul turc susține că Merkel sprijină terorismul, asta după ce, nu cu mult timp în urmă, a acuzat-o de practici naziste.

” Germania îi sprijină pe terorişti. Le-am trimis dosare. I-am trimis lui Merkel 4.500 de dosare, dar nu am primit niciun răspuns pentru niciunul dintre ele. Dar atunci când un terorist e arestat sau reţinut aici, ei ne spun să trimitem înapoi acea persoană. Prin urmare, ei îşi permit să nu ne trimită teroriştii aflaţi la ei, dar îi cer pe cei de la noi”, a acuzat președintele Turciei, potrivit scpm.com.

O sursă a guvernului de la Berlin a respins ultimele remarci ale președintelui Turciei.

”Repetând aceeași acuzație din nou și din nou, nu înseamnă că va devein adevărată”, a spus sursa pe un ton ironic. Recep Erdogan a criticat de mai multe ori Berlinul în ultimele luni. Printre altele, este nemulţumit că germanii au interzis unor miniştri turci să participe la mitinguri electorale în această ţară. A urmat un întreg război al declaraţiilor, concretizat luna trecută prin retragerea trupelor germane de la baza militară a NATO de la Incirlik.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net