Episodul lebedelor de la Viena se repetă! Doi români, acuzaţi că au furat o oaie şi o capră de la Zoo Berlin

oi.jpg

oi zoo berlin romani scandal
Românii au mâncat o oaie şi o capră de la Zoo Berlin
foto: captură video Youtube.com

Nemţii sunt şocaţi de ultima ispravă a conaţionalilor noştri. Doi români au furat o capra și o oaie de la Grădina Zoologică din Berlin și le-au mâncat. Cele două persoane au fost arestate şi acuzate de cruzime față de animale, furt calificat și posesie de arme albe.

Se aude iar de România peste hotare, dar nu cu fapte bune, ci cu unele cu care reuşit să stârnim indignarea. Șocați sunt acum germanii, care au descoperit cu stupoare că doi români le fură animalele de la Zoo ca să le mănânce, anunţă ştirilekanald.ro. Inițial a dispărut o oaie, apoi, la căteva săptămâni distanţă afost anunţată dispariţia unei capre de Angora. Autorităţile s-au sesizat imediat şi i-au găsit pe cei doi români aproape în fapt. În tufișurile de lângă grădina zoologică, ei abia terminaseră de tranșat animalul, care era și gestant.

Polițiștii au găsit asupra lor un rucsac în care erau picioarele animalului și o pereche de mănuși murdare.
Cei doi compatrioți sunt bănuiți că, în urmă cu trei săptămâni, ar fi ucis în același mod o oaie. Ei ar fi furat-o aruncând-o peste un gard înalt de aproape doi metri și jumătate. 

Acesta nu este singurul episod scandalos cu români care mănăncă animale în străinătate. În 1990, primii emigranţi ţigani din România care au ajuns la Viena au reuşit să-i îngrozească de moarte pe austrieci după ce le-au mâncat lebedele de pe lacuri. Ştirea a făcut înconjurul lumii şi porecla de "mâncători de lebede" adresată românilor s-a împământenit rapid. 
Problema este că nici după 28 de ani nu am renunţat la această îndeletnicire. An de an apar noi articole în presa europeană care îi indică pe români drept mâncători de lebede, dar şi de iepuri, porumbei şi mai nou capre şi oi. 

loading...
Loading...

Citește și

  • masina sofer vacanta

    Dacă plănuieşti o vacanţă în străinătate cu maşina personală, pentru a nu întâmpina dificulţăţi la graniţe, e bine să ştii de pe acum care sunt actele autoturismului de care vei avea nevoie. Iată ce documente trebuie să pregăteşti dacă pleci în ţările din Uniunea Europeană dar şi din afara acesteia.

  • Angajatorii europeni vor forţă de muncă ieftină, astfel că reţeaua Eures are joburi din mai toate statele. Cele mai multe sunt în Marea Britanie, iar cele mai puţine în Slovenia. Salariile sunt mari, având în vedere nivelul de trai din ţara noastră.