Englezilor, iar minţiţi cu neruşinare!

Ultima actualizare:

"Ei zboară la bordul unor curse low-cost, dau câteva lovituri într-un oraş şi se întorc la timp pentru ceai. Este foarte dificil pentru poliţia locală să facă faţă acestui lucru", a declarat directorul Europol, Rob Wainwright, potrivit tabloidului britanic Daily Mail, făcând referire la bandele de infractori din România. Potrivit lui Wainwright, hoţii români fac ravagii în Anglia, iar principalele infracţiuni comise de aceştia sunt fraudele cu carduri şi furtul din buzunare.

Şi acuzaţiile nu se opresc aici. Asfel, jurnalişti britanici scriu că pentru a comite infracţiuni, românii zboară cu curse low-cost, iar după ce ajung la destinaţie în doar câteva ore dau spargeri sau îi lasă pe englezi fără portofele.

Apoi, în aceeaşi zi, se îmbarcă şi zboară înapoi în România. Aceste acuzaţii pot fi demontate foarte uşor numai dacă aruncăm un ochi pe preţul biletelor, fie ele şi low-cost. Astfel, un bilet dus-întors la Wizz Air de pe aeroportul Henri Coandă până pe aeroportul Luton Londra costă aproximativ 1.800 de lei. Dacă optăm pentru Blue Air preţul e de circa 1.500 lei, iar returul este la doar două ore distanţă. Cu EasyJet găseşti bilete spre Luton abia la jumătatea lunii octombrie, la preţul de aproximativ 900 de lei, însă nu te poţi întoarce decât a doua zi. Unde mai pui că timpul pierdut în timpul zborului (dus-întors) ajunge la aproape 7 ore, fără să mai punem la socoteală şi formalităţile din aeroport (circa 2 ore).

După aterizarea pe Luton, pentru a ajunge în Londra trebuie să iei un autobuz, care te mai costă 10 lire (53 de lei), iar distanţa este de 48 de kilometri. Pe lângă faptul că timpul este incredibil de scurt, deplasarea nu e deloc rentabilă, costurile ei ajungând la aproape 2.000 de lei. Aşa că dă cineva 2.000 de lei să zboare în Anglia ca să fure două portofele? Mai ales că britanicii nu au în portofele decât circa 70 de lire (371 lei), potrivit unui studiu oficial, publicat tot în Daily Mail.

Click!spune

Englezii aruncă cu noroi în noi pentru că din ianuarie 2014 ţările Uniunii Europene vor trebui să ridice barierele din calea muncitorilor români şi bulgari, întrucât atunci expiră termenul (prelungit) al restricţiilor impuse acestor noi membre ale comunităţii europene. Astfel, românii vor avea liber la muncă în toate ţările UE, inclusiv Marea Britanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net