Englezii pregătesc un proiect arhitectural fantastic. Va impresiona toată Europa

spirala_londoneza_1.jpg

spirala londoneza
Englezii vor construi cea mai înaltă clădire rezidențială din Europa occidentală
Foto Metro.co.uk

Se pare că Brexitul nu îi intimidează pe englezi. Aceștia plănuiesc să construiască o o adevărată minune arhitecturală, în valoare de aproape un miliard de euro. Va fi cea mai înaltă clădire rezidențială nu doar din Londra, ci din toată Europa occidentală.

Pare să coste exorbitant de mult nu-i așa? Totuși, să fim onești, va merita. Clădirea se va numi Spirala Londoneză, va avea forma unei orhidee cu trei petale și o înălțime de peste 234.000 de metri și va adăposti 861 de apartamente, informează Metro.co.uk.

spirala_londoneza_2.jpg

spirala londoneza
Spirala Londoneză va găzdui 861 de apartamente
Foto Metro.co.uk

La cel de-al 35-lea etaj vor fi amplasate un spa gigantic, o imensă piscină, jacuzzi și o sală de fitness, nu-i de mirare dacă mulți dintre viitorii locatari vor dori să nu mai părăsească niciodată clădirea.

Gigantica megastructură rezidențială va fi construită de către Greenland Group, o companie chineză.

spirala_londoneza_3.jpg

spirala londoneza
Giganticul turn ar putea deveni un nou simbol al Londrei
Foto Metro.co.uk

„Spirala Londoneză va deveni un nou simbol al Londrei. Acest turn va fi cea mai înaltă clădire rezidențială din Europa occidentală și va reîntări statutul Londrei de oraș de înaltă clasă”, a declarat președintele companiei constructoare.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • cea mai inalta cladire din europa

    Dacă până acum, recordul era deținut de clădirea The Shard, din Londra, acum, o construcție din complexul Federation Tower din Moscova le întrece pe toate. Titlul de „Cea mai înaltă clădire din Europa” urmează să fie obținut de turnul de est, numit Vostok, din cadrul complexului.

  • burj khalifa fulger

    Burj Khalifa este până în momentul de față cel mai înalt zgârie-nori construit vreodată și de departe cea mai impunătoare clădire din Dubai. Dacă și o simplă imagine cu acesta te-a impresionat, atunci vei fi cu adevărat surprins atunci când îl vei vedea în mijlocul unei furtuni în care este înconjurat de fulgere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1