Emoționant! Un bătrânel de 81 de ani a cântat serenade la fereasta spitalului în care soția este internată

Ultima actualizare:

    Momentul emoționant a fost imortalizat de trecători Sursă foto: Captură video
Momentul emoționant a fost imortalizat de trecători Sursă foto: Captură video

Pandemia de coronavirus se află din nou într-un punct culminant, iar cazurile de îmbolnăvire par să se înmulțească de la o zi la alta. Autoritățile au fost nevoite să impună noi restricții. Cu toate acestea, micile gesturi reamintesc că speranța oamenilor este intactă și că vremurile bune nu pot fi departe. Gestul unui pensionar italian a ajuns viral și a impresionat zeci de mii de oameni din întreaga lume. Iată ce a făcut bătrânul pentru a fi aproape de soția sa internată în spital.

Stefano Bozzini, un italian de 81 de ani, din orașul Castel San Giovanni, situat în regiunea Emilia-Romagna din nordul Italiei, a luat o decizie inedită atunci când nu a putut să își viziteze soția internată în spital. Bărbatul nu a putut intra în salon din cauza restricțiilor implementate pentru evitarea răspândirii noului virus, dar nu s-a dat bătut și a găsit o modalitate de a fi aproape de cea care îi este soție de 47 de ani. 

Poreclit ”Gianni Morandi al Alpinilor” în timpul armatei, deoarece cânta mereu la acordeon, Stefano Bozzini i-a făcut mai multe serenade soției sale, așezat pe un scaun în stradă, sub ferestra rezervei în care se afla femeia bolnavă. Recitalul bărbatului a început cu melodia ”Spanish Eyes” de Engelbert Humperdinck și a continuat cu o serie de cântece apreciate de soția sa. Trecătorii au fost emoționați de moment și l-au imortalizat folosind telefoanele mobile. Clipul video a fost distribuit de sute de persoane și a ajuns viral în mediul online. Mii de persoane au comentat gestul bărbatului, iar fiica sa a scris mândră în dreptul imaginilor: "Doamnelor și domnilor, acesta este tatăl meu"!, relatează CNN.  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net