Emoționant! Cum a consolat Prințul William o fetiță care și-a pierdut tatăl

Ultima actualizare:

    Prințul William a consolat o fetiță căreia i-a murit tatălFoto: Getty
Prințul William a consolat o fetiță căreia i-a murit tatălFoto: Getty

Prințul William este la fel de înțelegător și candid precum frumoasa lui soție, Kate Middleton. Cei doi au participat la un eveniment organizat pentru cei care au pierdut persoane dragi din viața lor și încearcă să se elibere de povara durerii sufletești.

A fost surprins momentul emoționant în care Prințul William consolează o fetiță care suferă după pierderea tatălui. Ducele de Cambridge a încercat să o facă pe micuță să înțeleagă că viața presupune și astfel de momente tragice, dar nu trebuie să se lase doborâtă de ele.

„Știi ce mi s-a întâmplat și mie? Știi că am pierdut-o și ei pe mami când eram foarte mic? Eu aveam 15 ani, iar fratele meu, 12 ani”, i-a explicat William fetiței, arătându-i că amândoi se află în aceeași situație.


    Prințul William și Kate Middleton au participat la un eveniment caritabilFoto: Getty
Prințul William și Kate Middleton au participat la un eveniment caritabilFoto: Getty

Prințul a încățat-o pe copilă că cea mai simplă cale de a scăpa de suferința pierderii cuiva drag, este să vorbești despre acest lucru cu cineva care înțelege perfect situația: „Vrei să vorbim despre tati? Este foarte foarte important să vorbim despre el”, a mai adăugat ducele, conform The Mirror.

În luna august a acestui an, se împlinesc 20 de ani de la moartea Prințesei Diana, mama Prințului William. Este o amintire pe care Ducele de Cambridge nu o va putea uita vreodată, astfel că prezența lui la acest eveniment caritabil a fost mai mult decât potrivită.

„Nu mi-a venit să cred când a început să vorbească despre mama lui. A fost un moment foarte emoționant și m-am abținut să nu plâng, dar până la urmă nu am reușit”, a mărturisit mama lui Aiofe, fetița care și-a pierdut tatăl.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net