Emmanuel Macron a fost coleg de clasă cu fiica lui vitregă!

emmanuel.jpg

emmanuel macron
Președintele Franței este căsătorit cu profesoara lui din liceu, mai în vârstă cu 24 de ani
Foto: Getty

Despre relația lor s-a vorbit în continuu în ultima vreme. Toată lumea știe că noul președinte al Franței, Emmanuel Macron (39 de ani), este căsătorit cu o femeie cu 24 de ani mai în vârstă de cât el. Brigitte i-a fost profesoară și s-a îndrăgostit de el pe când ea avea 39 de ani, iar el doar 15.

Poate puțini știu, însă, că fiica lui Brigitte Macron a fost în clasă cu Emmanuel, care acum e tatăl ei vitreg, potrivit site-ului ft.com. Elev model, Macron a învățat mai întâi la școala iezuită din Amiens. La liceul La Providence s-a îndrăgostit de Brigitte Trogneux, profesoara lui de teatru și de franceză, cu 24 de ani mai în vârstă, măritată și cu trei copii.

Părinții lui Emmanuel Macron au fost devastați când au aflat de relația dintre cei doi și l-au alungat de-acasă. L-au trimis la Paris, dar el se întorcea în fiecare weekend pentru a se întâlni cu Brigitte.

Relația lor atipică a fost extrem de mediatizată. Se pare că Brigitte a avut un rol important și în parcursul său politic. Ea a fost cea care l-a instruit, care i-a „stilizat” vocabularul și talentul de orator. Duminică, 7 mai, Emannuel Macron a devenit cel mai tânăr președinte din istoria Franței. 

emmanuel_macron.jpg

emmanuel macron
Emmanuel și Brigitte Macron sunt căsătoriți de zece ani
foto: Getty Images
Loading...

Citește și

  • Luptă strânsă în alegerile prezidenţiale din Franţa! Emmanuel Macron (39 de ani) pleacă din poziţia de favorit pentru turul doi al alegerilor, care va avea loc în iunie, după ce a înregistrat 23,75% din voturile exprimate duminică. Puţini ştiu însă că femeia puternică din spatele lui e chiar profa lui de franceză din liceu.

  • alegeri franta

    Alegeri prezidențiale în Franța 2017. Duminică, 7 mai, aproape 47 de milioane de francezi au fost așteptați la cele 69.245 de secții din țară și din străinătate, pentru a-și vota candidatul preferat. Au avut de ales între cel de centru, Emmanuel Macron, care pleacă din postura de favorit, și candidata de extremă dreaptă, Marine Le Pen.