Emmanuel Macron a fost coleg de clasă cu fiica lui vitregă!

Ultima actualizare:

    Președintele Franței este căsătorit cu profesoara lui din liceu, mai în vârstă cu 24 de aniFoto: Getty
Președintele Franței este căsătorit cu profesoara lui din liceu, mai în vârstă cu 24 de aniFoto: Getty

Despre relația lor s-a vorbit în continuu în ultima vreme. Toată lumea știe că noul președinte al Franței, Emmanuel Macron (39 de ani), este căsătorit cu o femeie cu 24 de ani mai în vârstă de cât el. Brigitte i-a fost profesoară și s-a îndrăgostit de el pe când ea avea 39 de ani, iar el doar 15.

Poate puțini știu, însă, că fiica lui Brigitte Macron a fost în clasă cu Emmanuel, care acum e tatăl ei vitreg, potrivit site-ului ft.com. Elev model, Macron a învățat mai întâi la școala iezuită din Amiens. La liceul La Providence s-a îndrăgostit de Brigitte Trogneux, profesoara lui de teatru și de franceză, cu 24 de ani mai în vârstă, măritată și cu trei copii.

Părinții lui Emmanuel Macron au fost devastați când au aflat de relația dintre cei doi și l-au alungat de-acasă. L-au trimis la Paris, dar el se întorcea în fiecare weekend pentru a se întâlni cu Brigitte.

Relația lor atipică a fost extrem de mediatizată. Se pare că Brigitte a avut un rol important și în parcursul său politic. Ea a fost cea care l-a instruit, care i-a „stilizat” vocabularul și talentul de orator. Duminică, 7 mai, Emannuel Macron a devenit cel mai tânăr președinte din istoria Franței. 

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net