Elev ucis în bătaie de proprii colegi! Motivația gestului este absolut uimitoare

Ultima actualizare:

    MC Boys Government School Burewala din Punjab Foto: Facebook
MC Boys Government School Burewala din Punjab Foto: Facebook

Un adolescent creștin a fost ucis în bătaie de colegii săi musulmani după ce a băut din același pahar pe care îl folosise un coleg de religie musulmană, în Pakistan. Sharoon Masih a fost atacat, fără milă de ceilalți elevi și a fost bătut până și-a dat ultima suflare.

Conform The Independent, Sharoon Masih era singurul elev de religie creștină din clasa sa. Băiatul în vârstă de  17 ani se transferase cu doar trei zile înainte de incident la MC Boys Government School Burewala din Punjab. Profesorul care a fost martor la întreaga scenă și la atacul colegilor a declarat că nu a observat nimic ieșit din comun în comportamnetul băieților pentru că era ocupat cu cititul ziarului. Un elev pe nume Muhammad Ahmed Rana a fost arestat și a recunocut că el a fost cel care a declanșat siuația conflictuală, după ce Sharoon îi spărsese ecranul telefonului.  Tânărul a refuzat să numească și alte persoane care au luat parte la conflict.

Autopsia a relevat faptul că Sharoon a murit din cauza loviturilor repetate pe care le-a suferit la cap. Mama elevului susține că autoritățile și conducerea școlii nu depun eforturi pentru a soluționa cazul tragic.  Sharoon se transferase la școala MC Boys Government School ca urmare a rezultatelor deosebite pe care le avusese la vechea instituție de învățământ pe care o urmase, iar părinții săi au făcut sacrificii financiare enorme pentru a-l ajuta. Sharoon nu a avut bani suficienți să își cumpere uniformă și era luat adesea în râs de colegii săi. 

În urma incidentului, directorul școlii, Saleem Tahir, a fost suspendat din funcția de conducere, dar și-a păstrat statutul de profesor.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net