Eleganță și stil la familia regală a Marii Britanii la slujba de Crăciun

kate_middleton.png

A prins-o bine culoarea verde pe Kate Middleton
Foto: Getty Images

Familia Regală a Marii Britanii a impresionat, prin eleganță, în ziua de Crăciun.

Așa cum era și normal, toată atenția a fost captată de Kate Middleton și Prințul William. Ducele și Ducesa de Cambridge au strălucit la slujba tradițională de Crăciun care a avut loc la domeniul din Sandringham (Norfolk). Cuplul regal a ales să își lase copiii acasă și au mers la biserică împreună cu Prințul Harry. Regina Marii Britanii a fost, la rându-i, cuprinsă de spiritul sărbătorilor și și-a făcut prima apariția într-un Bentley, purtând o haină roșie. Ducele și Ducesa de Cornwall, Prințesa Ana și Prinții Andrew și Eduard au fost și ei prezenți la ceremonie.

 

ducele_si_ducesa.jpg

ducele de cambridge katte middleton printul william
Kate Middleton și Prințul William erau foarte cocheți îmbrăcați
Foto: Getty Images

 

printul_harry.png

printul hary
Prințul Harry a oferit un coș de flori unor copile prezente la slujbă și s-a întreținut, pentru câteva momente, cu o femeie imobilizată într-un scaun cu rotile
Foto: Getty Images

 

regina_elisabeta.jpg

regina elisabeta regina marii britanii
Regina Marii Britanii a ajuns prima la slujba de Crăciun. Cu o seară înainte a ținut să țină un discurs națiunii, subliniind faptul că 2015 a fost un an greu, plin de violențe și cu multe încercări
Foto: Getty Images

 

printul_william.jpg

printul william
Prințul Charles, elegant ca întotdeauna
Foto: Getty Images
Loading...

Citește și

 • printul george printul william charles

  Deși nu își vede nepoțelul așa de des cum și-ar dori, Prințul Charles (66 de ani) își ia în serios responsabilitatea de bunic. Acesta i-a dăruit micuțului George (2 ani) o grădină amenajată special pentru el, desprinsă din basme.

 • william kate middleton george charlotte

  Zâmbete largi şi o familie relaxată – aşa apar Prinţul William, Duce Catherine şi cei doi copii ai lor, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, în fotografia de pe felicitarea de Crăciun destinată supuşilor Coroanei britanice. Jurnaliştii englezi au descoperit câteva detalii care spulberă ideea de pace şi fericire pentru cei patru.

 • ducesa kate middleton scandal imagini

  Kate Middleton (33 de ani) este centrul unui scandal uriaș, iscat în presa internațională. Cotidianul britanic The Daily Mail a titrat, marți (14 decembrie), că „Ducesa Kate Middleton pare distrusă! Doi copii mici, trei funcții oficiale în doar o săptămână și cumpărături pentru Crăciun. De ce are nevoie Ducesa de odihnă”. Publicația și-a bazat afirmațiie pe o serie de imagini, în care soția prințului William (33 de ani) a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea (Marea Britanie).

 • cele mai sexy imagini cu kate middleton

  O fotografie sexy explicită cu Kate Middleton e floare rară, având în vedere eticheta strictă a Casei Regale Britanice. Totuși, ba vântul, ba paparazzi au reușit să fisureze zidul sobrietății britanice și să ne ofere cele mai sexy imagini cu Kate Middleton. Ar fi fost și păcat, pentru că ducesa se poate lăuda cu o siluetă impecabilă și cu un corp foarte frumos lucrat la sală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1