Ele sunt nepoatele „obraznice” și sexy ale Prințesei Diana

main.jpg

nepoate printesa diana kitty amelia
Amelia (foto stânga), Eliza (foto mijloc) și Kitty (foto dreapta) au moștenit frumusețea Prințesei Inimilor
Foto: Getty

Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer (25 de ani) a luat societatea londoneză cu asalt, atunci când s-a mutat în Marea Britanie, în urmă cu aproximativ patru ani. Nici sora ei mai mică, Lady Amelia (23 de ani), nu se lasă mai prejos. E la fel de petrecăreață și la fel de blondă și sexy ca Lady Kitty. Fetele au crescut în Africa de Sud, după divorțul mamei lor. Victoria Lockwood (50 de ani), de Contele Charles Spencer (51 de ani), fratele Prințesei Diana.

Amelia are un iubit din Africa de Sud, pe nume Greg Mallet și o soră geamănă pe nume Eliza (23 de ani).  Lady Kitty, care seamănă izbitor de bine cu mătușa ei, Prințesa Diana, este deja o figură cunoscută în showbiz-ul britanic, potrivit The Daily Mail.

article-1384440-0bf0388e00000578-805_634x468.jpg

amelia eliza nepoate printesa diana
Gemenele Eliza și Amelia Spencer sunt două petrecărețe
Foto: dailymail.co.uk

 

Kitty este nelipsită de la petrecerile mondene și îi petrece weekendurile în destinații luxoase. Frumoasa blondă a crescut în centrul atenției, presa sud-africană fiind mereu cu ochii pe ea și pe mama ei, Victoria Lockwood, care a fost model și prima soție Contelul Charles Spencer. De asemenea, Lady Kitty a atras atenția presei britanice atunci când și-a făcut prima apariție publică în Anglia, în anul 2007, alături de verișorii ei, Prințul William și Prințul Harry, la o ceremonie de comemorare a regretatei Prințese Diana.

kittydiana.jpg

lady kitty printesa diana
Lady Kitty (foto stânga) seamănă foarte bine cu Prințesa Diana (foto dreapta)
Foto: Instagram/Getty

 

Lady Kitty a fost prezentă și la căsătoria ducesei Kate Middleton (33 de ani) cu Prințul William (33 de ani), în 2011, dar părinții ei au încercat în mod intenționat să o țină de parte de jurnaliști.  Acum, Kitty este nelipsită de la petrecerile luxoase din Londra, dar a fost și o elevă de 10, la Reddam House, o școală privată pentru elita sud-africană. A studiat psihologia, politica și literatura britanică la Universitatea din Cape Town. În prezent, Lady Kitty își face apariția la evenimente mondene și la preentări de modă.

kitty.jpg

lady kitty printesa diana
Lady Kitty a cucerit presa internațională cu frumusețea ei
Foto: Getty

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • kate middleton tinute 2015

  Ducesa de Cambridge este un etalon stil, care încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal. În acest an, Kate Middleton (33 de ani) și-a schimbat look-ul, a purtat numeroase rochii semnate de case de modă celebre și și-a reciclat ținutele. Soția prințului William (33 de ani) abordează o imagine discretă și simplă, dar bine pusă la punct în materie de tendințe.

 • ducesa kate middleton scandal imagini

  Kate Middleton (33 de ani) este centrul unui scandal uriaș, iscat în presa internațională. Cotidianul britanic The Daily Mail a titrat, marți (14 decembrie), că „Ducesa Kate Middleton pare distrusă! Doi copii mici, trei funcții oficiale în doar o săptămână și cumpărături pentru Crăciun. De ce are nevoie Ducesa de odihnă”. Publicația și-a bazat afirmațiie pe o serie de imagini, în care soția prințului William (33 de ani) a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea (Marea Britanie).

 • kate middleton

  Miercuri (1 iulie) ar fi fost ce-a de-a 54-a aniversare a Prințesei Diana, născută în anul 1961 și decedată la data de 31 august 1997, la numai 36 de ani. Cu ocazia zilei ei de naștere, Kate Middleton (33 de ani), actuala soție a fiului ei, i-a adus un tribut vestimentar.

 • Lady Diana, una dintre cele mai îndrăgite figuri ale Casei Regale Britanice, ar fi împlinit miercuri (1 iulie) 54 de ani. Cunoscută drept "Prinţesa Inimilor", Diana a murit la 36 de ani într-un tragic accident în Paris, dar a rămas în memoria oamenilor pentru actele ei de caritate şi dorinţa de a se apropia de cei nevoiaşi.

 • kate middleton printesa diana

  Alegerile în materie de stil ale Ducesei de Cambridge sunt ca un ecou al ținutelor pe care le purta soacra ei, Prințesa Diana. Surse apropiate de Kate Middleton (33 de ani) susțin că și personalitățile celor două membre ale familiei regale britanice se aseamănă foarte mult. Soția prințului William (33 de ani) pare că îi aduce un tribut „Prințesei Inimilor”, prin ținutele pe care le poartă.

 • femeile din viata lui donald trump

  Femeile din viața lui Donald Trump (69 de ani) sunt toate celebre și frumoase. Se pare că politicianul care candidează pentru funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, ar fi iubit-o cel mai mult pe Prințesa Diana.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1