Ele sunt cele mai înalte fotomodele

cele_mai_inalte_fotomodele_-_fete.jpg

cele mai inalte fotomodele
Este incredibil ce picioare lungi au aceste fete!!! - Amazon Eve, Elisany da Cruz Silva și Dong Lei (de la stânga la dreapta)
colaj: Click!

Se spune că bărbații preferă femeile înalte și slabe, în defavoarea celor cu forme mai rotunde. Același gen de femei este preferat și de designeri. Click! îți arată care sunt cele mai înalte fotomodele din lume.

Calitățile fizice excepționale le-au ajutat pe aceste femei să intre în istoria modelingului și chiar în celebra Cartea a Recordurilor.

Cele mai înalte fotomodele: Amazon Eve, Elisany da Cruz Silva și Dong Lei 

cele_mai_inalte_fotomodele_foto.jpg

cele mai inalte fotomodele
Așa arată cele mai înalte fotomodele, care au intrat în Cartea Recordurilor
colaj: Click!

 

Australianca Amazon Eve (37 de ani) a fost desemnată, acum trei ani, cel mai înalt fotomodel din lume. Aceasta măsoară 2 metri şi 5 centimetri în înălțime. Eve mai are un atuu: deține măsurile ideale. Are picioare lungi de 1,2 metri, brațe de aproape un metru, o talie de viespe și cupe generoase la sutien.

Fotomodelul a apărut pe coperta revistei australiene pentru bărbaţi „Zoo Weekly”, alături de un model australian de 1,65 metri. Diferența dintre cele două e remarcabilă. Mignona abia îi ajunge la sâni lui Eve, iar Eve se află la același nivel cu bruneta doar dacă stă în genunchi.

Deşi în copilărie a suferit foarte mult din cauza înălţimii ei, pentru că ceilalţi copii râdeau de ea, acum Amazon Eve e foarte mândră de statura ei şi are o mulţime de fani: „Mă simt atrăgătoare şi sexy şi nu mă interesează ce zice lumea. Am succes aşa cum sunt”.

Amazon Eve a fost desemnată de Federaţia de Recorduri Mondiale „cea mai înaltă şi frumoasă fată din lume”. De asemenea, tănăra a intrat şi în Cartea Recordurilor ca fiind „Cel mai înalt model din lume”.

În 2014, Amazon Eve a fost detronată de fotomodelul brazilian Elisany da Cruz Silva. Aceasta din urmă are cu un centimetru mai mult, așadar măsoară în înălțime 2 metri și 6 centimetri. Tânăra a fost desemnată cel mai înalt fotomodel din lume la doar 19 ani. Ea s-a și căsătorit în 2014, așa că a fost numită și cea mai înaltă mireasă din lume. Interesant este că alesul inimii ei este mult mai scund, cu 44 de centimetrii, măsurând doar 1,62 metri înălțime.

Chiar dacă este fotomodel, fata zice că este foarte geloasă atunci când își vede prietenul că discută și cu alte femei.

Cele mai înalte fotomodele au „picioare interminabile”

Dong Lei are 20 de ani și este unul dintre cele mai înalte fotomodele din China. Ea a devenit un model renumit în țara sa datorită picioarelor. Acestea măsoara un metru și 15 centimetri lungime, cam cât înălțimea unui copil de 7 ani din aceeași regiune. Modelul are „doar” o înălțime de 1,8 metri, dar picioarele ei par interminabile.

Dong Lei susține că a moștenit picioarele lungi și suple, poate chiar prea suple, de la părinții ei. Fata a explicat că, de la 16 ani, s-a dezvoltat subit. Fata a participat la competiția „SuperModel” din China și juriul a fost impresionat de fizicul ei.

Valentina Pelinel, record pentru România

cele_mai_inalte_fotomodele_-_valentina_pelinel.jpg

cele mai inalte fotomodele
Chiar dacă nu este printre cele mai înalte fotomodele din lume, Valentina Pelinel este printre cele mai înalte de la noi din țară
colaj: Click!

În România, Valentina Pelinel (34 de ani) este una dintre cele mai înalte fotomodele. În copilărie, fosta nevastă a lui Cristian Boureanu era luată peste picior din cauza înălțimii. Ce părea un defect în copilărie, i-a adus numai beneficii apoi.

Frumoasa blondă a ajuns un model de succes, nu doar în România, ci și peste hotare. „Eram foarte complexată pentru că eram înaltă și slabă. Mereu mă întrebau colegii dacă știu «cum este aerul pe sus»”, a mărturisit ea.

Loading...
 
 

Citește și

 • Majoritatea femeilor vor cu disperare să slăbească. O tânără ajunsese să cântărească peste 120 de kilograme la 26 de ani, motiv pentru care a intrat într-o depresie puternică.

 • bomba, sex, masina, sot

  O crimă pasională a îngrozit lumea. Superba politiciană Oksana Bobrovskaia a murit acum patru zile în timp ce făcea sex cu soţul în maşină. O bombă detonată chiar de partener i-a făcut zob pe amândoi.

 • rachel harry freya

  Când a adus-o pe lume pe micuță, inima femeii s-a oprit pentru 20 de minute. Doctorii îi mai dădeau doar două ore de trăit. Spre surprinderea cadrelor medicale, aceasta a intrat în comă și a reușit, în cele din urmă, să supraviețuiască.

 • E din ce în ce mai frig afară şi unii dintre noi se gândesc cu jind la zilele calde de vară, când nu trebuia să umble înfofoliţi şi vântul rece nu le dădea frisoane. Pentru ei, există însă o variantă: pot pleca într-o destinaţie caldă, unde să se bucure de soare, chiar în mijlocul ierii. Iată 7 astfel de locuri.

 • lara abdallat anonymous

  E frumoasă, e deșteaptă și poate fura inima oricărui bărbat pe care îl întâlnește. Lara Abdallat a câștigat concursul de frumusețe Miss Iordania, organizat în anul 2010 și a fost pe locul al doilea în concursul Miss Arabia din 2011. Deși a primit foarte multă apreciere pentru frumusețea ei, tânăra are mai multe de oferit.

 • cafea, perfecta, singur

  Cercetătorii de la Universitatea Oxford au descoperit formula cafelei perfecte.

 • fete gemene false Niamh Geaney

  Şocant! Irlandeza Niamh Geaney a avut curiozitatea să afle dacă există în lume vreo persoană care să-i semene leit. După ce şi-a pus poza pe Internet, s-a trezit că o conaţională e „geamăna” ei.

 • femeie obeza 327 kilograme

  A slăbit 112 kg, de la 327 kg la 215 kg, după ce l-a părăsit pe iubitul care o îndopa cu mâncare, în 2010. Patty Sanchez, de 51 de ani, din Los Angeles, povesteşte că a ales să scape de kilograme după ce i-a dat papucii iubitului său, care o voia cea mai grasă femeie din lume.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1