Ele sunt cele mai înalte fotomodele

Ultima actualizare:
Așa arată cele mai înalte fotomodele, care au intrat în Cartea Recordurilor
Așa arată cele mai înalte fotomodele, care au intrat în Cartea Recordurilor

Se spune că bărbații preferă femeile înalte și slabe, în defavoarea celor cu forme mai rotunde. Același gen de femei este preferat și de designeri. Click! îți arată care sunt cele mai înalte fotomodele din lume.

Calitățile fizice excepționale le-au ajutat pe aceste femei să intre în istoria modelingului și chiar în celebra Cartea a Recordurilor.

Cele mai înalte fotomodele: Amazon Eve, Elisany da Cruz Silva și Dong Lei 


    Așa arată cele mai înalte fotomodele, care au intrat în Cartea Recordurilor colaj: Click!
Așa arată cele mai înalte fotomodele, care au intrat în Cartea Recordurilor colaj: Click!

Australianca Amazon Eve (37 de ani) a fost desemnată, acum trei ani, cel mai înalt fotomodel din lume. Aceasta măsoară 2 metri şi 5 centimetri în înălțime. Eve mai are un atuu: deține măsurile ideale. Are picioare lungi de 1,2 metri, brațe de aproape un metru, o talie de viespe și cupe generoase la sutien.

Fotomodelul a apărut pe coperta revistei australiene pentru bărbaţi „Zoo Weekly”, alături de un model australian de 1,65 metri. Diferența dintre cele două e remarcabilă. Mignona abia îi ajunge la sâni lui Eve, iar Eve se află la același nivel cu bruneta doar dacă stă în genunchi.

Deşi în copilărie a suferit foarte mult din cauza înălţimii ei, pentru că ceilalţi copii râdeau de ea, acum Amazon Eve e foarte mândră de statura ei şi are o mulţime de fani: „Mă simt atrăgătoare şi sexy şi nu mă interesează ce zice lumea. Am succes aşa cum sunt”.

Amazon Eve a fost desemnată de Federaţia de Recorduri Mondiale „cea mai înaltă şi frumoasă fată din lume”. De asemenea, tănăra a intrat şi în Cartea Recordurilor ca fiind „Cel mai înalt model din lume”.

În 2014, Amazon Eve a fost detronată de fotomodelul brazilian Elisany da Cruz Silva. Aceasta din urmă are cu un centimetru mai mult, așadar măsoară în înălțime 2 metri și 6 centimetri. Tânăra a fost desemnată cel mai înalt fotomodel din lume la doar 19 ani. Ea s-a și căsătorit în 2014, așa că a fost numită și cea mai înaltă mireasă din lume. Interesant este că alesul inimii ei este mult mai scund, cu 44 de centimetrii, măsurând doar 1,62 metri înălțime.

Chiar dacă este fotomodel, fata zice că este foarte geloasă atunci când își vede prietenul că discută și cu alte femei.

Cele mai înalte fotomodele au „picioare interminabile”

Dong Lei are 20 de ani și este unul dintre cele mai înalte fotomodele din China. Ea a devenit un model renumit în țara sa datorită picioarelor. Acestea măsoara un metru și 15 centimetri lungime, cam cât înălțimea unui copil de 7 ani din aceeași regiune. Modelul are „doar” o înălțime de 1,8 metri, dar picioarele ei par interminabile.

Dong Lei susține că a moștenit picioarele lungi și suple, poate chiar prea suple, de la părinții ei. Fata a explicat că, de la 16 ani, s-a dezvoltat subit. Fata a participat la competiția „SuperModel” din China și juriul a fost impresionat de fizicul ei.

Valentina Pelinel, record pentru România

Chiar dacă nu este printre cele mai înalte fotomodele din lume, Valentina Pelinel este printre cele mai înalte din România
Chiar dacă nu este printre cele mai înalte fotomodele din lume, Valentina Pelinel este printre cele mai înalte din România

În România, Valentina Pelinel (34 de ani) este una dintre cele mai înalte fotomodele. În copilărie, fosta nevastă a lui Cristian Boureanu era luată peste picior din cauza înălțimii. Ce părea un defect în copilărie, i-a adus numai beneficii apoi.

Frumoasa blondă a ajuns un model de succes, nu doar în România, ci și peste hotare. „Eram foarte complexată pentru că eram înaltă și slabă. Mereu mă întrebau colegii dacă știu «cum este aerul pe sus»”, a mărturisit ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net