El este agentul FBI care a împuşcat un bărbat, din greşeală, în timpul unui dans

fbi-agent-pistol.jpg

chase bishop agent fbi arestat
Poliţiştii din Denver l-au arestat pe Chase Bishop
foto: Denver Police Department)
Citeste tot despre: 

Săptămâna trecută, un filmuleţ cu un agent FBI care distra într-un club din Denver a făcut înconjurul lumii. Şi nu mişcările de dans l-au făcut celebru, ci faptul că-n timpul unui salt şi-a scăpat pistolul. Când s-a repezit să-l ridice, bărbatul a apăsat din greşeală pe trăgaci şi a rănit un petrecăreţ.

Incidentul a avut loc într-un club din Denver, statul Colorado. Culmea este că după ce l-a împuşcat pe bărbat în picior, agentul s-a făcut nevăzut ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Martorii au chemat ambulanţa, iar medicii l-au transportat pe bărbat la spital. Din fericire, victima este în afara oricărui pericol, însă are nevoie de recuperare.

Agentul FBI se numeşte Chase Bishop, are 29 de ani şi se afla în afara orelor de lucru. Poliţia din Denver a emis un mandat de arestare pe numele său, iar agentul s-a predat marţi dimineaţă, iar acum este închis la Centrul de Detenţie din Denver, scrie Mirror.co.uk.

Purtătorul de cuvânt al FBI-ului din Denver a refuzat să comenteze incidentul, dar şi să facă public numele agentului. Dacă va fi găsit vinovat, Chase Bishop îşi va pierde cel mai probabil locul de muncă.

Vezi aici momentul în care agentul FBI îşi scapă arma în timpul dansului

loading...
Loading...

Citește și