El e milionarul care a ucis în Las Vegas 59 de oameni şi a rănit 527

Ultima actualizare:

    Aşa arăta criminalul în urmă cu doar câţiva ani
Aşa arăta criminalul în urmă cu doar câţiva ani

Stephen Paddock, de 64 de ani, era un jucător de poker înrăit şi de-a lungul anilor făcuse o avere de câteva milioane bune de dolari. În ultima perioadă norocoul l-a cam ocolit. Deşi motivele care au dus la măcelul de duminică din timpul concertului de muzică country al lui Jason Aldean, din cadrul festivalului Route 91, rămân necunoscute, surse din FBI susţin că ar fi vorba de un acces de furie al unui psihopat.

Măcelarul din Las Vegas era un milionar!

Paddock a făcut o avere din tranzacţii imobiliare, poker şi câştiguri colosale la păcănele. Şi-.a premeditat crima cărând după el în camera de hotel nu mai puţin de 23 de arme semiautomate de asalt pe care le modificase pentru a le mări precizia şi raza de acţiune. Paddock avea experienţa unui trăgător de elită deşi nu făcuse armata la trupele de elită, dar se antrenase singur în mai multe poligoane de tragere pentru amatorii de tir. Acasă, Paddock avea o colecţie de alte 19 arme pe care nu a mai apucat să le folosească. Conform fratelui său Eric, Paddock era fascinat de vânătoare şi nu avea cazier la poliţie. Şocant este că în maşina lui, poliţia a descoperit mai multe dispozitive explozive pe bază de nitrat de amoniu, pe care criminalul nu a mai apucat să le folosească. El s-a cazat la Hotelul Mandalay Bay, la etajul 32  şi a ales o cameră pe colţ care să aibă unghi de tragere către locul unde urma să aibă loc concertul. După cea de a cincea piesă a lui Jason Aldean el a deschis focul. Prima armă i s-a blocat după o rafală de aproximativ 50 de gloanţe. A tras asupra celor 22.000 de oameni strânşi la festival timp de 15 minute. A fost un veritabil măcel. Stephen Paddock, 64 de ani, avea o relaţie de mai mult timp cu asiatica Marilou Danley, de 62 de ani, care la data comiterii măcelului nu se afla pe teritoriul SUA. Paddock a spart cu ajutorul unui ciocan geamul camerei sale de hotel, şi-a instalat metodic armele de foc şi a tras în plin. 59 de oameni au murit din cauza rănilor şi 527 au ajuns de urgenţă la spital cu răni grave. Calibrul mare a făcut ca gloanţele să facă daune imense la contact.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net