El e cel mai viril bărbat din lume! Are 100 de copii

Ultima actualizare:

    Ed Houben ajută femeile care vor copii să rămână gravidăFoto: guardian.com/uk
Ed Houben ajută femeile care vor copii să rămână gravidăFoto: guardian.com/uk

Un bărbat de 46 de ani din Olanda este tatăl a 100 de copii şi ar putea fi considerat cel mai viril din lume. Ed Houben a primit acest titlul după ce a început să ajute familii care nu puteau avea copii, iar metoda lui e una puţin diferită faţa de cea folosită de donatorii tradiţionali de spermă.

Ed a început prin a dona spermă la o clinică, dar a fost nemulţumit de proces, care i s-a părut prea impersonal.

"Mă aşteptam ca procesul să fie diferit. Ţin minte că am spus «Bună», cineva dintr-o cameră mi-a zis să las borcanul pe o masă şi asta a fost", a povestit Ed pentru gq.com.

Pe măsură ce tot dona spermă, a început să vrea nişte intimitate. Aşa că a început să facă reclamă online pentru serviciile sale. El spunea, în anunţ, că le dă şansa clienţilor să îl cunoască, acasă la ei, înainte de a primi sperma lui.

Una dintre aceste vizite a luat însă o întorsătură neaşteptată. Femeia care îşi dorea să rămână gravidă l-a rugat pe Ed să facă sex cu ea, în timp ce soţul ei se uita. Asta pentru că nu îşi dorea ca viitorul ei copil să vină dintr-o seringă. 

"Nu am ştiut ce să spun. Eram într-o situaţie la care visează mulţi oameni. Reacţia mea romantică a fost «Aţi făcut testul pentru boli cu transmire sexuală?»", a mai povestit Ed. 

După ce a dezbătut în capul său problema, s-a întrebat dacă e etic sau nu şi dacă răneşte pe cineva, Ed a acceptat propunerea soţilor. De atunci, el a continuat să facă sex cu femei care îşi doreau să rămână gravide, dar nu voiau să apeleze la clinici. Ed nu s-a limitat însă la cupluri heterosexuale: el a ajutat femei singure şi cupluri de lesbiene.

Ed este acum tatăl a 106 copii, din care două treimi au fost concepuţi pe cale naturală, adică prin sex. Pe lângă ei, mai sunt în jur de 30 concepuţi în urma vizitelor la clinica de înseminare. Totul în decursul a 15 ani. 

Tot ce face Ed pe site-ul său e complet transparent, mai scrie gq.com: el are toate testele la zi şi a publicat numeroase poze cu el, din copilărie până în prezent. În plus, Ed e dispus să meargă oriunde în jurul lumii: clientele lui sunt din Europa, America de Sud, Austrlia, chiar Japonia şi Hong Kong. Unele chiar se oferă să îi plătească transportul pentru a le ajuta să devină mame. 

"E foarte frumos ce face. Chiar dacă îi place să facă sex cu femei necunoscute, nu văd care e problema. Nu forţează pe nimeni", a spus una dintre clientele lui. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net