El e călăul-monstru al ISIS. "Buldozerul" seamănă teroare în Irak

calaul_buldozerul.jpg

Călăul-monstru al ISIS seamănă teroare în Irak
Foto: dailymail.co.uk

Un bărbat de 130 de kilograme, membru al grupării ISIS, este considerat unul dintre cei mai temuţi călăi. Cunoscut sub porecla "Buldozerul", el a decapitat mai mulţi bărbaţi şi a amputat braţele unor copii, ca parte a unei acţiuni numite "Comitetul de Tăiere".

La fel ca Jihadistul John, călăul îşi ascunde faţa mereu, potrivit dailymail.co.uk.

Săptămâna trecută, un băiat de 14 ani din Siria a povestit că Buldozerul i-a tăiat piciorul şi mână pentru că nu a vrut să se alăture ISIS. Ba chiar, călăul a strâns un grup de copii care au asistat la scena sângeroasă. 

Băiatul a păstrat o poză cu Buldozerul pe telefonul lui mobil, în care călăul ISIS apare îmbrăcat complet în negru, cu faţa acoperită şi cu o sabie cu care mutilează tinerii neajutoraţi. 

executii_buldozerul.jpg

Buldozerul decapitează oameni şi mutilează copii cu sabia lui
Foto: dailymail.co.uk

Una dintre primele imagini cu Buldozerul a apărut în iunie 2014, când acesta ţine în mână o mitralieră Browning, de 52 de kilograme. Arma, care poate fi folosită şi ca tun antiaerian uşor, se montează de obicei pe turele, pe tancuri sau pe structuri fixe.

Luna trecută, ISIS a publicat două imagini cu acesta, în timp ce decapitează doi bărbaţi, în provincia Anbar din Irak, în faţa a sute de oameni. Fotografiile îl arată pe terorist sărind în sus înainte de a lăsa să cadă sabia mare peste gâtul victimelor. O altă imagine arată cadavrele decapitate, înşirate în curtea în care au avut loc execuţiile, în timp ce teroriştii împrăştie mulţimea.

Loading...
 
 

Citește și

 • femei isis

  Groază este cuvântul de ordine în teritoriile controlate de Statul Islamic în Siria și Irak (ISIS): bărbații sunt uciși, iar femeile abuzate sexual. Jihadiştii susţin că orice femeie capturată devine musulmană dacă zece luptători ai grupării extremiste o violează. Povestea relatată de CNN a unei tinere care a fost sclava militanţilor, fiind violată de 12 bărbaţi, este cutremurătoare.

 • rusia bombardament naval siria

  Miercuri (7 octombrie), Rusia a atacat obiective ale Statului Islamic de pe mare. Patru nave aflate în Marea Caspică au lansat 26 de rachete de croazieră asupra unor poziții ISIS. Vladimir Putin a salutat această intensificare opreațiunilor, după ce Rusia a întreprins primele lovituri aeriene, la 30 septembrie, care au vizat în total 112 ținte.

 • egipt, țările arabe, oferte, turisti

  Țările arabe nu mai sunt la căutare în rândul turiștilor români. De teama grupărilor teroriste, agențiile de turism au avut de suferit anul aceasta, astfel că Egiptul și Tunisia au fost scoase de pe lista destinațiilor de vacanță.

 • terorist isis ciopartit ars

  Un videoclip, în care un terorist din cadrul organizației ISIS este ars și tăiat de viu, a ajuns viral pe internet. Imaginile șocante îl arată pe unul din inamicii declarați ai Statului Islamic râzând în timp ce îl ciopârțește pe bărbat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1