El Chapo, torturat în pușcărie? Mărturiile șocante ale soției

Ultima actualizare:

    Frumoasa Emma Coronel este soția celui mai de temut traficant de droguri din lumeFoto: Twitter
Frumoasa Emma Coronel este soția celui mai de temut traficant de droguri din lumeFoto: Twitter

Soția lui Joaquín „El Chapo” Guzmán (58 de ani) a acordat primul interviu de la evadarea și arestarea „lordului drogurilor”: Emma Coronel (26 de ani) a vorbi despre condițiile în care este ținut acesta. Fotomodelul susține că „El Chapo” este un familisit și că este hărțuit pe nedrept de autoritățile mexicane.

Emma Coronel crede că viața soțului ei este pusă în pericol și că „El Chapo” ar trăi în condiții extreme la pușcărie. Într-un interviu acordat postului Telemundo, tânăra a declarat că soțul ei este „torturat” în închisoare și că are probleme cu inima. Emma a mărturisit că se teme pentru viața lui „El Chapo”.

Frumoasa din spatele bestiei

Acesta este și primul interviu oferit de soția „lordului drogurilor”, de când s-a căsătorit cu el, în urmă cu opt ani. Ea este cea de-a treia nevastă a tradicantului. Cei doi s-au căsătorit în anul 2007, pe când ea avea doar 18 ani, iar „El Chapo” avea 47 de ani. 

Joaquín „El Chapo” Guzmán este închis în aceeași pușcărie de unde a evadat ultima oară, în „El Altiplano”. A fost prins pe 8 ianuarie și închis în detenție solitară. Potrivit soției lui, traficantul de droguri este urmărit și păzit constant.

„Vor să-l facă să plătească pentru că a evadat. Ei spun că nu-l pedepsesc, dar nu e adevărat. Sunt acolo cu el...îi păzesc celula toată ziua. Nu îl lasă să doarmă. Nu are parte de niciun fel de intimitate. Nu poate să se ducă nici la baie”, a declarat Emma Coronel, potrivit The Guardian

El Chapo a fost prins în ianuarie
El Chapo a fost prins în ianuarie

Emma Coronel susține că soțul ei nu este un bărbat violent și că nu merită ceea ce i se întâmplă. Totodată, tânăra susține că nu știa despre afacerile lui cu drogurile, dar că situația a fost degenerată de către autorități: „Orice lucru rău care se întâmplă în lume este pus în cârca lui El Chapo. Nu este cel mai influent traficat de droguri din lume, dar guvernul mexican l-a făcut așa, poate pentru că guvernanții vor să ascundă lucruri murdare mult mai importante. Nu este un om violent, nu este un om rău. Nu l-am auzit spunând ceva rău despre cineva vreodată”.

În luna iulie 2015, baronul drogurilor a evadat miraculos din Altiplano, dar a fost prins în ianuarie. În primele sale nopți de detenție, „El Chapo” a fost mutat de șapte ori, iar autoritățile încearcă să ia măsuri de securitate suplimentare. Traficantul este acuzat de spălare de bani, trafic de droguri și crimă orgaizată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net