El ar putea elibera Coreea de Nord! Kim Jong-un îl urăște de moarte pe fratele său

Ultima actualizare:

    Liderul de la Phenian simte pericolulFoto: AP
Liderul de la Phenian simte pericolulFoto: AP

Potrivit unui nord-coreean care a reușit să scape din țară, Kim Pyong-il, fratele liderului de la Phenian, ar fi cel care va va elibera Coreea de Nord de tiranie. Acesta se află în semi-exil în Cehia. Se pare că liderul nord-coreean, Kim Jong-un, este înspăimântat de moarte de acest personaj.

Fostul soldat Kim Joo-Il, care acum locuiește în sudul Londrei, susține că Pyong-il este foarte popular printre nord-coreeni și este în favoarea stopării „spălării creierelor” cetățelonor. Citat de DailyStar, Joo-il a declarat că: „Jong-un se teme de el, crede că Kim Pyong-il ar putea deveni lider și ar putea elibera Coreea de Nord. Tot poporul îl cunoaște și îl susține. Regimul nord-coreean pretinge că Jong-un are putere, însă puterea lui scârție și îi este frică de asta”.

În Coreea de Nord, Kim Pyong-il și-a câștigat o reputație de afemeiat și petrecăreț. Spiritul său libertin l-a înfuriat chiar și pe tatăl lui, faimosul lider Kim il-Sung. 

Kim Pyong-il este fratele liderului nord-coreean
Kim Pyong-il este fratele liderului nord-coreean

Kim Pyong-il și fratele lui, Kim Jong-un, sunt două personalități total diferit. Primul ar vrea ca țara să fie una liberă, al doilea dorește să o conducă prin frică și sânge. La Phenian, oficialii încearcă să-i ignore existența însă, în secret, popularitatea lui este din ce în ce mai mare. A fost trimis ca amabsador al Coreei de Nord în Cehia, pentru că Jong-un nu și-l dorea aproape de el, simțind că este în pericol.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net