Ea a povestit cum a supravieţuit 10 ore în mare

Ultima actualizare:
Vasul de pe care a căzut turista din marea Britanie care a supravieţuit 10 ore în mare
Vasul de pe care a căzut turista din marea Britanie care a supravieţuit 10 ore în mare

O turistă din Marea Britanie care a supravieţuit 10 ore în mare a povestit cum a supravieţuit în mod miraculos. Povestea ei a şocat întreaga lume.

O turistă din Marea Britanie a povestit recent cum a supravieţuit în mod miraculos după ce a căzut în Marea Adriatică de la etajul șapte al vasului de croazieră pe care se afla, la aproape 100 de kilometri de ţărmul Croaţiei. Kay Longstaff, de 46 de ani, de profesie stewardesă, a văzut moartea cu ochii, sâmbătă, 18 august, când a căzut de la 20 de metri deasupra nivelului apei, după ce s-ar fi certat cu iubitul ei, cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Femeia a supravieţuit 10 ore în mare adâncă. Ea zice că a cântat tot timpul cât a ţinut-o gura ca să se încălzească. O ambarcaţiune de coastă croată a găsit-o în mare, a doua zi dimineaţa, în jurul orei 9.45, după ce s-a dat alarma că a dispărut de pe vas. Era dezorientată, în stare de şoc, extenuată, dar extrem de fericită că încă se mai afla în viaţă. Kay a fost internată într-un spital croat, cu hipotermie. Marea era calmă, temperatura de 20 grade C, asta a ajutat-o să nu moară.

Potrivit mărturiilor unor pasageri de pe vas, stewardesa a băut prea mult după ce s-a certat cu iubitul, de aceea a căzut. Geanta şi paşaportul ei rămăseseră pe vas în timpul accidentului. „Sincer, am fost convinsă că voi muri”, a mărtuirisit Kay. Din fericire, nu s-a ales nici măcar cu răni. Mai mulți pasageri și-au exprimat nemulțumirea legată de haosul şi panica ce s-au creat pe vas după ce femeia a căzut în apă, când vasul de croazieră a fost deviat de la traseu. Asta i-a costat pe cei de la Norwegian Cruise 600.000 de dolari. Accidentul sa produs în ultima seară a croazierei care a durat 3 săptămâni, în timp ce vasul se îndrepta spre Veneţia. „Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Nu mai contează. Sunt bucuroasă doar că am ajuns din nou acasă teafără”, a spus Kay Longstaff. Turista din Marea Britanie a povestit recent cum a supravieţuit în mod miraculos după ce a căzut în mare.


    Vasul de pe care a căzut turista din marea Britanie care a supravieţuit 10 ore în marecaptură video
Vasul de pe care a căzut turista din marea Britanie care a supravieţuit 10 ore în marecaptură video
image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net