Ea împarte dreptatea la Chişinău

Ultima actualizare:

    Judecătoarea  Svetlana Tizu  a primit titlul  de cel mai sexy  magistrat din lume
Judecătoarea Svetlana Tizu a primit titlul de cel mai sexy magistrat din lume

Fotografiile sexy cu frumoasa judecătoare din Moldova au făcut înconjurul planetei şi i-au adus titlul de cea mai sexy judecătoare din lume. Svetlana Tizu, numită prin decret prezidenţial la şefia Judecătoriei Centru Chişinău, e cel mai frumos vis al puşcăriaşilor când îşi ascultă sentinţa.

Svetlana Tizu poate oricând să renunţe la roba de magistrat şi să se apuce de prezentări de modă, susţin jurnaliştii de la Daily Mail. După ce a primit titlul de „cea mai sexy judecătoare din lume”, fotografiile de pe pagina personală a judecătoarei, care a fost numită în luna februarie în funcţia din cadrul Judecătoriei Centru Chişinău, au dispărut. Însă mult prea târziu, pentru că tânăra de aproape 30 de ani devenise vedetă la nivel mondial.

Nu s-a impus luarea de măsuri disciplinare, având în vedere faptul că ipostazele în care magistratul a apărut în fotografii nu au intrat în conflict cu profesia pe care o exercită. Din punct de vedere profesional, Svetlana Tizu a absolvit cursurile Institutului Naţional al Justiţiei cu media 9,40 şi este unul dintre cei mai buni tineri magistraţi din Republica Moldova. Mai mult decât atât, conform presei britanice, Svetlana Tizu este considerată “mână de fier” şi deciziile ei respectate de şefii ei ierarhici. Ea nu este primul magistrat din Republica Moldova care postează pe Internet fotografii de la plajă. Maria Cozma, nepoata preşedintelui Înaltei Curţi de Justiţie, a fost ţinta răutăţilor după ce a apărut la plajă îmbrăcată în bikini.

A renunţat la minister ca să devină Prima Doamnă

Frumoasa Nina Ştanski a demisionat la finele lunii august din funcţia de ministru de externe al Transnistriei. Ea a acceptat cererea în căsătorie venită din partea liderului separatist Evgheni Şevciuk. Conform comunicatului acestuia, Ştanski „ a plecat din funcţie pentru a ocupa un post mai important: cel de soţie a preşedintelui”.

Click! spune

Svetlana Tizu a fost numită în funcţie la 4 februarie 2015, prin decretul preşedintelui Republicii Moldova numărul 1449-VII. Mandatul ei este de cinci ani. La 31 martie 2014 a absolvit Institutul Naţional al Justiţiei cu media generală 9,40. Între 2009 şi 2010 a lucrat ca traducător la Curtea de Apel Bălţi. Din 2012 devine grefier în cadrul aceleiaşi instituţii şi în 2014 e asistent judiciar la Judecătoria Rîşcani, municipiul Chişinău.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net