Ea este românca din Moldova care se distra cu căpitanul Costa Concordia în momentul naufragiului - FOTO

Ultima actualizare:

    Domnica Cemortan
Domnica Cemortan

Presa italiană scrie astăzi despre o prezenţă misterioasă a unei moldovence de 25 de ani, pe nume Domnica, pe nava Costa Concordia naufragiată săptămâna trecută.

Ea este căutată de oamenii legii din Italia, care o consideră un martor foarte important, deoarece se afla în camera de comandă împreună cu căpitanul Francesco Schettino în momentul când acesta a îndreptat vasul spre stânci.

Potrivit postului Rai Giornali Radio, femeia nu era pe lista de pasageri şi călătoarea clandestin. Comandantul a recunoscut în timpul interogatoriului că era cu ea. Alte publicaţii italiene scriu că blonda lua cina cu căpitanul.

VEZI AICI FOTOGRAFII

Cel mai probabil, este vorba de Domnica Cemortan, o balerină de 25 de ani din Republica Moldova, care are cetăţenie română şi de câţiva ani locuieşte la Bucureşti.

Acum câteva zile, tânăra a revenit la Chișinău şi a povestit pentru „Adevărul" Moldova că a făcut parte din echipajul navei, iar după expirarea contractului şi-a luat o săptămână de vacanţă pe Costa Concordia, cadou de ziua ei de naştere. Ea ne-a spus că în momentul naufragiului se afla pe punte alături de căpitan şi alţi ofiţeri.

"Nu eram la datorie, dar pentru că vorbesc fluent patru limbi căpitanul m-a rugat să rămân acolo eventual pentru a-l ajuta să transmită un ultim anunţ pasagerilor", ne-a declarat tânăra, asigurându-ne că Schettino nu şi-a părăsit nava, cel puţin până la 23.50, ora Italiei, când i-a ordonat să se evacueze.

Astăzi la numărul de telefon al Domnică ne-a răspuns mama ei.

„Domnica nu vorbește cu nimeni, la recomandarea medicului, pentru că trece un curs de reabilitare. Dacă va fi nevoie, va răspunde ulterior organelor de drept sau în fața instanţei", a spus Vera Cemortan, lăsând să se înțeleagă că este vorba de fiica ei. Femeia a precizat că tânăra se afla legal pe vas: „Băiatul meu a cumpărat foaia turistică pe internet. I-am făcut un cadou Domnicăi de ziua ei".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net