Ea este românca bătută şi violată timp de zece ani

Ultima actualizare:
Pivniţa în care a pătimit românca
Pivniţa în care a pătimit românca

Vă amintiţi de “Casa ororilor”, caz care a şocat Italia? În noiembrie 2017, o româncă a fost salvată de carabinieri după ce a fost sechestrată zece ani într-o localitate din Calabria. Mihaela Maricela Condrea a fost ţinută în pivniţă, lovită şi abuzată sexual. Cu două zile în urmă, femeia de 30 de ani a povestit pentru prima dată coşmarul pe care l-a trăit.

Ce dramă! Mihaela Maricela Condrea a găsit puterea să vorbească despre perioada în care a fost sechestrată de un italian. Românca a povestit totul pentru televiziunea italiană Canale 5, într-o emisiune difuzată marţi. Calvarul Mihaelei a început în 2007, când a ajuns în Lamezia, pentru a lucra ca îngrijitoare la o familie de italieni, scrie rotalianul.ro. După moartea femeii de care avea grijă românca, văduvul Aloisio Francesco Rosario Giordano (50 de ani) a sechestrat-o, timp de zece ani, într-o magazie închisă sub pământ. Femeia a dezvăluit că italianul o viola, îi spărgea capul, o ţinea legată cu un lanţ şi o obliga să mănânce excrementele lui. În această perioadă, ea a născut doi copii, în urma violurilor repetate. Pentru a fi sigur că femeia nu va ­vorbi, italianul a ameninţat-o cu moartea şi a legat-o cu lanţuri.  

Românca a încercat să evadeze, însă a fost pedepsită cu cruzime de călăul ei, apoi a fost dusă în pivniţă. „Mi-am confecţionat o coardă din cearşafuri, sperând să pot coborî. Eram închisă sus, la etajul patru, dar m-a prins exact când mă urcam pe fereastră. M-a izbit cu capul de pereţi, apoi mi-a astupat gura cu nişte cârpe şi cu bandă scotch. M-a trântit şi a început să mă lovească sălbatic cu pumnii şi picioarele  ori cu bucăţi de lemn. Îngrozită, nu am mai încercat niciodată să fug”, îşi aminteşte ea.  

Bătăile se ţineau lanţ, la fel ca violurile, iar agresorul obişnuia să o lovească în cap. Aşa i-a spart într-o zi capul cu ciocanul, apoi a cusut-o pe viu cu un fir de pescuit. „Eram în maşină, iar el a luat ciocanul şi a început să mă lovească, ba chiar îl învăţa şi pe copil să o facă, mă loveau amândoi în acelaşi timp. După ce am stat o noapte întreagă cu capul spart, cu rana sângerândă, a doua zi m-a cusut cu un ac şi fir de pescuit. În timp ce mă cosea mi-a spart un vas de sânge, care mi-a provocat altă hemoragie”, mai spune românca. 


    Pivniţa în care a pătimit românca
Pivniţa în care a pătimit românca

Nici cei doi micuţi n-au avut parte de un tratament indulgent. Băieţelul încasa bătăi crunte, iar fetiţa, care s-a născut ulterior, n-a văzut lumina zilei, fiind ţinută închisă în magazie, împreună cu Mihaela. „Îi dădeam să mănânce, o îngrijeam şi mă rugam, mă rugam foarte mult. Ea mişca greu picioarele, nu mergea, pentru că stătea numai închisă. Profitam de dâra de lumină care ajungea de afară”, adaugă victima.

Calvarul Mihaelei n-a luat sfârşit nici după ce a fost eliberată de carabinieri, iar individul a ajuns după gratii. Rudele italianului fac presiuni asupra ei, pentru a da declaraţii în favoarea acestuia. Ea nu poate pleca din Italia până la finalizarea procesului. Jurnalista Barbara d’Urso a făcut apel la telespectatorii postului să-i ofere româncei găzduire şi un loc de muncă decent. 

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net