Ea e „cea mai frumoasă fetiță” din lume! La doar șase ani, a devenit deja celebră

anastasia.jpg

Anastasia Knyazeva
Anastasia Knyazeva e considerată cea mai frumoasă fetiță din lume
Foto: Instagram

Are doar șase ani, este rusoaică și este considerată deja „cea mai frumoasă” fetiță din lume, după ce a apărut în mai multe reclame din Rusia. Aspectul ei de păpușică a făcut celebră în întreaga lume, iar pe rețelele de socializare are sute de mii de admiratori.

Numele ei este Anastasia Knyazeva și, deși are doar șase ani, este model încadrat în categoria vârstei sale. Pe Internet, a devenit celebră și este admirată de peste 500.000 de persoane din întreaga lume. Tot mai multe persoane o consideră cea mai frumoasă fetiță. Contul său de Instagram i-a fost deschis în 2015, de mama ei, care îi și administrează pagina online, relatează The Sun.

nintchdbpict000371130887-e1512473456925.jpg

Anastasia Knyazeva
Are șase ani și este rusoaică
Foto: Instagram

Anul trecut, Anastasia a devenit imaginea reprezentativă a unui brand luxos de modă în Rusia și nu este greu să ne imaginăm de ce. Naturalețea și puritatea copilei îi conferă o aură specială. Unii spun că este ca o păpușică vie.

mczoyxnoptnmn2yymmrmmzdly2jiyjrjmmfiy2i1zdc2ndm1yjm3.thumb_.jpg

Inițial, Thylane Blondeau fusese considerată cea mai frumoasă fetiță
Foto: Instagram

Dar dacă v-ați lăsat cuceriți de micuța Anastasia, trebuie să o vedeți și pe mama superbă a acesteia, Anna, de la care se pare că a moștenit frumusețea radiantă.

anna.jpg

Anastasia moștenește frumusețea de la mama sa, Anna
Foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1