Ea este bătrâna lovită de convoiul ducilor de Cambridge! Are șanse minime de supraviețuire

Ultima actualizare:

    Irene Mayor se află în stare gravăFoto: Getty
Irene Mayor se află în stare gravăFoto: Getty

Irene Mayor (83 de ani) are șanse minime de supraviețuire, după ce a fost lovită de un antemergător din coloana oficială a ducilor de Cambridge, la doar câțiva metri de casă, luni după-amiază (17 iunie). Femeia a ajuns în stare gravă la spital și se află la terapie intensivă, însă medicii sunt rezervați cu privire la șansele acesteia de supraviețuire.

Accidentul a avut loc în East Sheen (Londra, și este al 4-lea care implică familia regală britanică, în doar șapte luni. Unul din antemergătorii coloanei oficiale a ducilor de Cambridge, un polițist aflat pe motocicletă, a lovit-o în plin pe femeia de 83 de ani, pe Upper Richmond Road. Kate Middleton și  prințului William plecau din Londra pentru a se duce la o petrecere la Castelul Windsor.

Polițistul aflat pe motocicletă circula cu viteză mare

Bătrâna s-a ales cu mai multe oase rupte, dar și alte răni serioase care îi pun viața în pericol. Irene Mayor se află în stare gravă, dar stabilă, potrivit The Sun. Sora ei, Joyce Shore (86 de ani) a dezvăluit că medicii nu îi dau foarte multe șanse de supraviețuire: „Vârsta ei este principala problemă. Irene s-ar putea să nu treacă cu bine de această încercare”. Potrivit acesteia, sora ei se afla pe trecerea de pietoni, atunci când un polițist aflat pe motocicletă a lovit-o în plin. Antemergătorul convoiului ducilor de Cambridge ar fi calculat greșit timpul pe care îl are bătrâna de a trece strada și ar fi intrat direct în ea. Cu toate acestea, martorii îl învinovățesc complet pe polițist, care ar fi circulat cu viteză. 

Prințul William și Kate Middleton au aflat de accident abia când au ajuns acasă. . Cuplul regal o va vizita pe Irene Mayor, atunci când aceasta se va simți mai bine. Cei doi i-au trimis bătrânei flori și și-au instruit staff-ul să fie informați constant despre starea acesteia. Poliția a deschis o anchetă internă cu privire la accident. 

Citește și

Membru al familiei regale, implicat într-un accident rutier! Vinovat este chiar prințul

Prinţul Philip, implicat într-un accident rutier! Cum se simte soțul Reginei Marii Britanii

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net