Ea e considerată cea mai sexy gardă de corp. E soldat în armata chineză

shu_xin.jpg

garda de corp sexy
Această tânără încântătoare este considerată cea mai sexy gardă de corp
Foto Daily Mail

A fost un moment în timpul Summitului G20 când toate privirile n-au mai fost îndreptate înspre politicienii întruniți pentru a discuta probleme de securitate, ci înspre o tânără gardă de corp care i-a surprins pe toți cu frumusețea ei.

Numeroși lideri mondiali s-au întrunit în orașul Hangzhou din China pentru a discuta probleme importante de relații internaționale, dar Shu Xin, o gardă de corp și soldat în Armata de Eliberare Populară a atras toate privirile, informează Daily Mail.

shu_xin_2.jpg

garda de corp sexy
Shu Xin adoră să cânte și să danseze în timpul liber
Foto Daily Mail

Se crede că s-a născut prin anii 1990, dar nu au fost identificate și alte informații despre frumoasa asiatică. Se pare că Shu a fost zărită păzind mașina folosită de premierul italian, Matteo Renzi. În 2013, ea a fost nominalizată ca fiind una dintre cele zece cele mai frumoase femei soldat din Armată de Eliberare Populară.

Potrivit surselor de presă chineze, Shu adoră să cânte și să danseze în timpul liber – chiar a câștigat o competiție muzicală din China.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • summit g20

    Surpriză uriașă la Summitul G20 care se desfășoară zilele acestea în Turcia. Trei pisici au reușit să treacă de filtrele de securitate și s-au plimbat tacticoase pe podiumul pe care erau așteptați cei 20 de șefi de stat.

  • efecte romani schimbari brexit conditii

    Cetățenii Uniunii Europene vor fi nevoiți să-și găsească de muncă, înainte de a se muta în Marea Britanie. Condițiile vor fi mult mai riguroase, odată cu ieșirea Regatului Unit din UE. Anunțul a fost făcut de premierul Theresa May, la summitul G20 din China. Aceste schimbări îi vor afecta și pe românii care vor să muncească în Anglia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1