Ea e cea mai sexy vegetariană din lume! Arată ca un iepuraș Playboy

Ultima actualizare:
Joselyn face mult sport și mănâncă doar legume
Joselyn face mult sport și mănâncă doar legume

Multe celebrități de la Hollywood sunt vegetariene, printre care Natalie Portman, Olivia Wilde, Carrie Underwood și Kristen Bell. Însă, nimeni nu o întrece pe bomba sexy Joselyn Cano, un model care a devenit faimos pe internet pentru pictorialele incendiare în care a pozat. Bruneta a încins imaginația bărbaților din toată lumea cu fotografii sexy, în care își etalează formele apetisante.

Joselyn Cano are 24 de ani este originară din Mexic, dar locuiește în California.(SUA). Bruneta pare scoasă din celebrul serial sexy „Baywatch”, iar formele ei voluptoase i-au înnebunit pe internauți. Cu siguranță, Joselyn ar putea să rivalizeze cu Pamela Anderson. Modelului îi place să pozeze în ipostaze incendiare și să publice imaginile pe contul personal de Instagram, spre deliciul bărbaților. Joselyn face mult fitness și este vegetariană. Focoasa brunetă are o siluetă la care multe femei visează. Mai mult ca sigur are silicoane, dar corpul ei lucrat dovedește cât de mult muncește Joselyn pentru a arăta atât de bine.


    Joselyn face mult sport și mănâncă doar legumeFoto: Instagram
Joselyn face mult sport și mănâncă doar legumeFoto: Instagram
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net