E oficial! Palatul Kensinghton a confirmat logodna prinţului Harry cu Meghan Markle! Când va avea loc nunta

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt împreună de 17 luniFoto: GuliverSplash
Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt împreună de 17 luniFoto: GuliverSplash

După luni de speculaţii, familia regală britanică a anunţat luni (27 noiembrie) că prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători, scrie "Daily Star".

Prinţul Harry (33 de ani) şi Meghan Markle (36 de ani) sunt logodiţi. A confirmat Palatul Kensinghton, unde prinţul locuieşte. Nunta va avea loc în 2018. Cei doi sunt împreună de 17 luni. Au început să apară zvonuri despre logodna lor după ce au fost împreună în vacanţă  în Africa, în august. Toată lumea a înţeles că Harry are gânduri serioase cu Meghan după ce i-a prezentat-o bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, pe aleasa sa.

Markle şi-a dat demisia din distribuţia serialului HBO „Suits”, a spus o sursă apropiată cuplului. Sursa mai susţine că cei doi logodnici au fixat nunta pentru primăvara anului 2018, în Canada. Meghan va deveni prinţesă sau ducesă de Sussex. Tatăl lui Harry, prinţul Charles, şi soţia acestuia, Camilla, ducesă de Cornwall, ar fi descris-o pe viitoarea mireasă drept “o fată foarte drăguţă şi foarte plăcută”, potrivit ziarului “Daily Star”.

Primele zvonuri privind faptul că simpaticul Harry a convins-o pe Elisabeta a II-a să facă nuntă cu Meghan au apărut când ei au fost surprinşi de paparazzi în faţa Palatului regal. Cei doi au intrat prin spate, în ziua de 12 octombrie, şi au petrecut o oră întreagă la un ceai cu Regina, au declarat surse pentru Daily Mail. În ciuda faptului că Palatul Buckingham se confruntă în prezent cu o criză imensă de personal, după ce aproape 20 de bucătari, menajere, paji şi majordomi şi-au dat demisia din cauza orelor muncite peste program, cei trei au fost serviţi impecabil, susţine o sursă pentru The Mirror.


    Kate Middleton a primit inelul care îi era destinat lui MeghanFoto: Hepta
Kate Middleton a primit inelul care îi era destinat lui MeghanFoto: Hepta

Când Prinţul William a cerut-o de nevastă pe Kate Middleton oferindu-i faimosul inel de logodnă cu safire al prinţesei Diana. Recent s-a aflat că acesta nu era însă destinat pentru Kate, fiindcă fratele lui William, Harry, a decis să-l păstreze după tragic moarte a mamei lor în 1997. Se aşteaptă ca acum prinţul Harry să ofere viitoarei sale soţii un inel cu smarald oferit de Regină. Mai are ca opţiune bijuteriile pe care le-a primit ca dar pentru căsătorie de la prinţul moştenitor saudit.


    Prinţesa Diana a purtat faimosul inel cu safireFoto: Hepta
Prinţesa Diana a purtat faimosul inel cu safireFoto: Hepta

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net