E mai nebun ca Felix Baumgartner! Uite ce vrea să facă prietenul parașutist al iubitului Mihaelei Rădulescu

mihaela_si_felix.jpg

felix baumgartner mihaela radulescu aikins
Luke Aikins este omul care a făcut posibilă săritura incredibilă a lui Felix Baumgartner
Foto: Click

Actualul iubit al Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, a făcut istorie în anul 2012, când a sărit cu parașuta de la înălțimea de 35,400 de metri. Parașutistul Luke Aikins, care a făcut acest lucru posibil vrea să facă ceva și mai periculos: să sară fără parașută de la înălțimea de 7,600 de metri.

Aikins este un parașutist veteran, care a efectuat peste 16,000 de sărituri, dar în majoritatea acestor cazuri a purtat o parașută, sau măcar un costum cu aripi. În noul său proiect, numit „Trimis din Rai”, bărbatul va ateriza pe o așa-numită „plasă de decelerare” suspendată deasupra pământului, pătrată, cu latura de aproximativ 30 de metri, potrivit mashable.com.

Deși poate părea mare de pe Pământ, este aproape invizibilă de la 7,600 de metri (plasa de aterizare, n.r.)”, a declarat Aikins într-un videoclip promoțional.

luke-aikins.jpg

luke aikins parasutist
Precizia va fi esențială pentru ca Aikins să aterizeze în plasă
Foto: arhiva personală

 

Aikins va sări de unul singur, iar pentru a ateriza la ținta propusă, va trebui să se folosească de experiența sa de săritor de bază, unde precizia extremă și controlul sunt esențiale pentru a cădea și ateriza în locul potrivit.

Evenimentul va fi televizat, iar parașutistul a zis că va efectua săritura „mai târziu în anul acesta”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1