E însărcinată, dar vrea să se prostitueze în continuare

summer_2.jpg

prostituata
A rămas însărcinată cu iubitul cu 40 de ani mai în vârstă decât ea
Foto: Facebook

O prostituată care a rămas însărcinată cu iubitul în vârstă de 70 de ani a ținut să precizeze că nu renunță la meseria sa. Va continua să se prostitueze până când va da naștere copilului

Numele ei este Summer Sebastian, are 30 de ani și practică prostituția în mod legal în statul american Nevada, informează The Sun. Summer nu a plănuit să aibă un copil, a aflat de curând că este însărcinată cu iubitul său mai mare decțt ea cu 40 de ani.

summer_3.jpg

prostituata
Vrea să se prostitueze în continuare
Foto: Facebook

„Vreau să fac o declarație prin care să sprijin dreptul femeilor de a alege...de a munci ca prostituate în timp ce sunt însărcinate. Nu am fost niciodată genul de persoană care să se lase intimidată de ceceea ce cred alții!. Nici nu m-am gțndit vreodată că m-aș lăsa de serviciu.”

Summer a mai adăugat că deși se află în luna a treia a sarcinii, continuă să câștige foarte bine ca prostituată. Mai mult decât atât, a spus că îi va ține pe cei interesați la curent cu evoluția sarcinii sale. „Acum îmi place și mai mult. Simt cum îmi circulă hormonii prin corp. Știu că este un uriaș fetiș sexual pentru mulți bărbați să se culce cu o femeie însărcinată. Acum, sexul mi se pare mai incitant și mai interesant.”

summer_1.jpg

prostituata
„Câtă vreme sarcina evoluează fără probleme, pot să fac cât sex vreau.”
Foto: Facebook

Summer a consultat sfaturile unei clinici medicale și este ferm convinsă că bebelușul va fi bine. „Câtă vreme sarcina evoluează fără probleme, pot să fac cât sex vreau.”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1