E de tot râsul! Cum și-a convins un tată din Filipine fiul să stea în casă pe perioada epidemiei!

pusti_ras_pe_cap.jpg

Ieși acum din casă cu frizura asta de chelios, dacă nu înțelegi de vorbă bună!
Ieși acum din casă cu frizura asta de chelios, dacă nu înțelegi de vorbă bună!
Citeste tot despre: 

Fotografiile cu un puști de 10-12 ani din Filipine au făcut înconjurul planetei după ce tatăl lui a găsit o metodă inedită de a-l face să nu mai iasă pe furiș din casă! Bărbatul de aproximativ 35 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, și-a ras progenitura în creștetul capului. În felul ăsta e sigur că băiatul năzdrăvan va sta ascuns o perioadă pentru a nu râde lumea de el.

Puștiul de 12 ani care are o freză de chelios și plânge de mama focului a devenit vedetă internațională după ce tatăl lui l-a pedepsit că a fugit din casă să se joace cu băieții pe stradă, ignorând avertismentele guvernamentale care impun izolarea la domiciliu. Peste 60.000 de oameni din întreaga lume au urmărit povestea și unii au apreciat ideea tatălui de a-și ”coafa” bizar năzdrăvanul, alții l-au condamnat că a fost prea sever. Filipine se confruntă cu epidemia COVID-19, până azi fiind raportate 2.311 de infectări, 96 de decese și numărul noilor cazuri este de 220-200 de îmbolnăviri zilnice.

tatal_pusti_ras_pe_cap.jpg

Un tată din Filipine a găsit frizura perfectă pentru a-și ține odrasla izolată la domiciliu pe perioada epidemiei de coronavirus
Un tată din Filipine a găsit frizura perfectă pentru a-și ține odrasla izolată la domiciliu pe perioada epidemiei de coronavirus

Citește și:

Actor din "Tânăr și neliniștit", depistat pozitiv cu coronavirus: "Am avut febră timp de 11 zile"

O lună de coronavirus în România. Cum a început și care este bilanțul persoanelor decedate

pustiul_cu_mama_inainte_de_a_fi_ras.jpg

Înainte de a fi pedepsit, năzdrăvanul avea o freză de ștrengar și era tuns de mama lui
Înainte de a fi pedepsit, năzdrăvanul avea o freză de ștrengar și era tuns de mama lui

Epidemia e ținută în frâu de guvernul filipinez

Prima persoană contaminată din Filipine a fost raportată la 29 ianuarie, iar măsurile guvernamentale au avut un efect pozitiv, creșterea cazurilor fiind una extrem de redusă. Asta dacă e să comparăm cu cazul țării noastre care se apropie de aceeași cifră a contaminărilor, numai că epidemia produsă de noul coronavirus a ajuns în România la 25 februarie, aproape o lună mai târziu. În țara noastră, la 1 aprilie erau semnalate 2.245 de îmbolnăviri și 85 de decese.

Loading...

Citește și

  • Chinezii sunt în alertă din cauza coronavirusului care aduce moartea

    Este alertă în lume după ce coronavirusul misterios din China a ucis șase oameni. Epidemia de pneumonie provocată de virusul ucigaș din Asia s-a extins în mai multe orașe, înclusiv în capitala chineză. Specialiștii au descoperit că virusul se transmite de la om la om și sunt temeri că poate ajunge pe tot globul. Autoritățile din România spun au informat spitalele cu privire la acest coronavirus.

  • coronavirus la microscop

    Virusul ucigaș depistat la sfârșitul anului trecut în China face noi victime, numărul deceselor ajungând la 25. Mai mult, pentru a evita răspândirea sa, autoritățile locale au închis, după localitatea Wuhan, încă două orașe: Huanggang și Ezhou. Iată tot ce trebuie să știi despre coronavirus: cauze, simptome și cum se tratează!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1