Un atlet și un pianist imobilizați în scaune cu rotile au demonstrat că nu există imposibil! Povestea emoționantă

22-23-foto10-90-60-profimedia-0468099932.jpg

Italianul Ilaia Naef, de 29 de ani, face acrobații pe apă în scaunul cu rotile
Foto: profimedia

Poveștile lui Ilaia Naef, de 29 de ani, un atlet italian care a rămas imobilizat în scaun cu rotile, și a lui Nicolas McCarthy, de 24 de ani, un britanic fără o mână care cântă la pian, au făcut înconjurul planetei.

Ilaria Naef a reușit să facă acrobații incredibile pentru un om cu handicapul lui, după ce prietenul lui, Vanni Oddera, de 38 de ani, i-a adaptat scaunul pentru ski nautic. După ce s-a antrenat toată vara pe placa inventată de Oddera, Naef a reușit să facă un documentar incredibil pe care l-a postat pe internet.

22-23-foto11-50-90-profimedia-0468072036.jpg

Nicholas McCarthy, din Tadworth, cântă la pian, deși nu are decât o mână
Foto: profimedia

Nicholas McCarthy a făcut sute de ore de repetiții

Nicholas McCarthy, de 24 de ani, din Tadworth, Surrey, Marea Britanie, a petrecut ore în șir la studioul de înregistrări Yamaha din Milton Keynes, Buckinghamshire, pentru a repeta la pian. După sute de ore de repetiții, McCarthy a plecat în turneu național urmând să susțină mai multe concerte în principalele orașe din Regatul Unit. Ambii au reușit să inspire prin poveștile lor întreaga planetă.

Loading...

Citește și

  • O parte dintre susținătorii DHL Carpathian Marathon 2019

    Ajuns la ediția aniversară cu numărul 10, DHL Carpathian Marathon este susținut de sportivi și persoane publice, care au decis să fie alături de evenimentul care oferă șansa unei aventuri de 10, în inima Carpaților. Aceștia susțin, astfel, și cauza sportivilor paralimpici români în drumul spre Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020.

  • DHL Carpathian marathon se desfășoară într-un cadru natural superb

    DHL Carpathian Marathon powered by MPG susţine şi în acest an Comitetul Paralimpic Român şi pe sportivii care vor să reprezinte România la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Astfel, potrivit organizatorilor, la competiţia din 22 iunie, de la Cheile Grădiştei Fundata, va participa şi o echipă de ştafetă formată din atleţi paralimpici.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1