Ducii «răi» vs Ducii «buni»! Prințul Harry și Meghan iau doar avionul privat, în timp ce William și Kate zboară «la comun»!

gettyimages-1051894822-594x594.jpg

Ducii de Cambrige au fost lăudați după ce au optat să meargă cu avionul de linie, în locul unui zbor privat
Foto: Getty

O nouă zi, o nouă controversă în interiorul familiei regale britanice! Mai mulți admiratori ai Casei Regale din Marea Britanie au comentat cu ochi critici pretențiile Ducilor de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, de a se deplasa doar cu avioane private, având în vedere că în decursul a doar 11 zile, cei doi soți au solicitat 4 avioane doar pentru transportul lor și al fiului lor, micuțul Archie Harrison..

Și asta în contextul în care „omologii” lor, Ducii de Cambridge, par puțin mai cu picioarele pe pământ atunci când vine vorba de zboruri, alegând să meargă, la fel ca oamenii obișnuiți, cu avioanele de linie. Acest tip de paralelă s-a tot făcut de-a lungult timpului între cei doi nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a și soțiile lor, Harry și Meghan fiind declarați, în urma comparațiilor, rebelii și pretențioșii familiei. 

Ducii de Cambridge, felicitați pentru că zboară cu avionul de line

Tabloidele britanice i-au „tras la răspundere” astfel pe Ducii de Sussex pentru apetența lor pentru avioane private, în timp ce tot ei sunt cei care militează pentru mediul înconjurător. La polul opus, Prințul William și Kate Middleton au fost cei felicitați, pentru alegerea de a merge cu avionul de linie, „la comun”, alături de cei trei copii ai lor, pentru excursia anuală în familie din Scoția, de la Castelul Balmoral, unde sunt așteptați de către Regina Elisabeta a II-a și Prințul consort, Philip. 

gettyimages-610471474-594x594.jpg

Ducii de Cambrigde preferă să călătorească la fel ca oamenii obișnuiți
Foto: Getty

Se pare că pe lângă faptul că nu au pretenții prea mari atunci când vine vorba de zboruri, alegând mai mereu acest tip de deplasare în detrimentul celei „private”, membrii familiei de Cambridge nici măcar nu atrag atenția asupra statutului lor regal, integrându-se atât de bine printre pasagerii avionului încât aceștia nu și-au dat seama decât la final că au zburat alături de familia regală. 

gettyimages-1052791720-594x594.jpg

Harry și Meghan au preferat avionele private în ultima vreme
Foto: Getty

Prințul Harry și Meghan Markle au fost criticați pentru zborurile „private”

Meghan și Harry nu au comentat încă pe marginea subiectului controversat după ce au fost „acuzați” că zboară des cu avioane private , însă câțiva prieteni de-ai lor le-au luat apărarea în fața „linșării” presei. Actrița Jameela Jamil a susținut că presa britanică face prea mult tam tam pe tema asta și a acuzat tabloidele că se leagă de Meghan orice ar face pentru că este „de culoare”.

„De asemenea. Civilii nu sunt niciodată în siguranță atunci când persoane atât de importante zboară la comun deoarece ei sunt prima țintă a răpirilor sau a asasinărilor”, a mai comentat aceasta. Elton John a susținut că și el are mereu la dispoziție un avion privat pentru familia lui, pentru protecția acestora, iar celebra prezentatoare Ellen DeGeneres a spus că i-a cunoscut pe Ducii de Sussex și că sunt cei mai „buni la suflet și cu picioarele pe pământ oameni pe care îi știe”. „Imaginați-vă cum ar fi să fiți atacați pentru orice lucru ați face..”, a mai spus aceasta în apărarea celor doi, potrivit Huffpost.com

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1