Ducesa Kate, dezvăluiri din familia regală! Regina, cucerită de nepoți

kate_middleton.jpg

kate middleton
Kate Middleton (34 de ani)
foto: Getty

Kate Middleton (34 de ani) a „dat din casă” în cadrul primului interviu televizat în care apare singură. Ducesa de Cambridge a mărturisit că Regina Elisabeta (89 de ani) este îndrăgostită până peste cap de cei doi nepoței ai ei, dar și cum o numește Prințul George pe bunica lui.

Venirea pe lume a micuței Charlotte, mezina familiei regale, a ținut-o cu sufletul la gură pe Regină, care a fost mai mult decât fericită la aflarea veștii că va avea o strănepoată. Kate Middleton a dezvăluit că, imediat după naștere, bunica Prințesei Charlotte a fost primul ei vizitator, potrivit ok.co.uk.

regina_elizabeta_printul_george_printesa_charlotte_kate_middleton_printul_william.jpg

regina elisabet printul george charlotte
Regina Elisabeta (89 de ani) este topită după Prințul George și Prințesa Charlotte
foto: Getty

 

„Regina a fost foarte entuziasmată că era fetiță, și cred că imediat ce am venit înapoi aici, în Kesington, a fost unul dintre primii vizitatori”, a declarat Kate, în cadrul documentarului intitulat „Regina noastră la 90”, realizat de ITV. „Cred că i-a plăcut mult de Charlotte, mereu urmărea tot ce făcea”, a mai dezvăluit Ducesa de Cambridge.

Cât despre Prințul George, Kate a făcut public apelativul pe care micuțul îl folosește atunci când i se adresează Reginei: „George are numai doi ani și jumătate. Îi spune Gan Gan (Reginei, n.r.). Ea (Regina, n.r.) mereu lasă un mic cadou sau ceva în camera lor, atunci când mergem acolo. Asta arată, cred, iubirea ei pentru familie.

Documentarul „Regina noastră la 90” va avea premiera în duminica Paștelui, pe canalul de televiziune britanic ITV.

Loading...

Citește și

  • kate middleton printul william

    Kate Middleton (34 de ani) a încălcat o tradiție regală foarte importantă, veche de 115 ani. Ducesa de Cambridge a decis să nu participe, joi (17 martie), la festivitatea organizată cu ocazia St. Patrick's Day. Ea l-a trimis doar pe soțul ei, Prințul William (33 de ani), să-i țină locul, Kate rămânând acasă cu cei doi copii ai săi, George (2 ani) și Charlotte (10 luni).

  • kate middleton printul harrry aparitie

    O nouă zi, o nouă apariție a Ducilor de Cambridge, de data aceasta la un eveniment regal de mare amploare, slujba anuală în beneficiul celor 53 de țări din Commonwealth, care se ține, anual, în a doua luni din luna martie, la Westminster Abbey.

  • Fiecare pas şi gest al lui Kate Middleton sunt analizate cu atenţie. Nicio ţinută, nicio expresie nu scapă de ochii criticilor şi fanilor ducesei de Cambridge. Ceea ce înseamnă că soţia lui William trebuie să aibă mare grijă orice ar face, iar cea mai mică greşeală poate provoca un adevărat scandal.

  • kate middleton printesa diana

    Kate Middleton (33 de ani) este un etalon stil pentru femeile din lumea întreagă. Ducesa de Cambridge încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal, la fel cum o făcea și regretata Prințesa Diana. Recent, soția Prințului William (33 de ani), a participat la o conferință susținută la palatul Kensington, pentru promovarea sănătății mintale a copiilor. Ea a lansat o campanie de conștientizare a problemelor psihice cu care se confruntă unii copii și a cauzelor care duc la apariția acestora.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1