Kate Middleton a strălucit, la propriu și la figurat! Deși este însărcinată, nu renunță la tocuri

Ultima actualizare:

    Ducesa de Cambridge și Prințul William, 24 noiembrie 2017Foto: Getty
Ducesa de Cambridge și Prințul William, 24 noiembrie 2017Foto: Getty

Ducesa de Cambridge se simte mult mai bine, iar de câteva săptămâni sindromul de care suferea, Hyperemesis gravidarum, a devenit mai slab ceea ce înseamnă că Ducesa poate participa la evenimentele formale alături de soțul său, Prințul William. Kate a participat vineri, 24 noiembrie la un eveniment organizat în centrul Londrei și a fost o apariție răvășitoare.

Ducesa de Cambridge a fost foarte zâmbitoare la Royal Variety Performance, evenimentul la care a participat alături de Prințul Harry. Kate a purtat o rochie lungă de culoare bleu, acoperită de paiete strălucitoare. Faptul că este însărcinată a devenit vizibil ținând cont că Ducesa a luat în greutate câteva kilograme. A purtat o pereche de pantofi albi stiletto, cu un toc destul de înalt. Kate și Harry au ajung cu o oră întârziere din cauza unei alarme false care a declanșat panica în unul dintre cele mai aglomerate locuri din Londra, potrivit dailymail.co.uk.


    Kate preferă rochiile lungi, cu paiete atunci când participă la evenimente organizate searaFoto:Getty
Kate preferă rochiile lungi, cu paiete atunci când participă la evenimente organizate searaFoto:Getty

Prințul Harry și Ducesa de Cambridge au pășit pe covorul roșu, iar Kate a primit un buchet de flori din partea organizatorilor. La eveniment au fost prezenți unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din Marea Britanie. Seara a fost dedicată strângerii de fonduri, iar James Blunt, fostul membru al formației One Direction, Louis Tomlinson, Seal și Paloma Faith au fost foar câțiva dintre cei care au avut sarcina de a anima atmosfera. William a părut să fie cel care se distrează mai puțin, în timp ce Kate a vorbit cu invitații și a schimbat zâmbete calde. A râs la toate glumele prezentatorilor și i-a aplaudat cu drag. 

Ducesa este însărcinată în patru luni cu cel de-al treilea copil al cuplului și se luptă cu același sindrom pe care l-a avut și în timpul celor două sarcini anterioare, Hyperemesis gravidarum care prespune existența unor stări de amețeală, grețuri accentuate, însoțite de un număr considerabil de vărsături care ar putea conduce la deshidratare. Desigur, femeile care se confruntă cu acest sindrom în timpul sarcinii au o stare generală proastă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net